Jälkitoimitus joulupukilta

lauantai 11. tammikuuta 2014
Tällä viikolla postiin tuli paketti pikkuveljelle. Hain paketin hänen kanssaan. Pikkuveli sai itse todistaa henkilöllisyytensä passilla ja kirjoittaa nimmarinsa sellaiseen elektroniseen pieneen tauluun. Jännää ja vielä jännempää oli kun paketti avattiin.

 
Paketista paljastui Tatu ja Patu-peli. Kaikki kolme lasta tykkäävät pelistä. Sitä on pelattu aamuisin ennen kouluunlähtöä sekä heti koulun ja eskarin jälkeen. Aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä.

 
Lapset tykkäävät pelata peliä aikuisen kanssa, mutta paljon pelaavat myös keskenään. Tänäkin aamuna, jolloin nuo kuvat räpsäisin lapset olivat aloittaneet pelin kolmisin heti herättyään.


 
 
Pelissä on tarkoitus etsiä virheitä tällaisista kuvakorteista. Tiimalasi mittaa aikaa. Virheet merkitään poispyyhittävällä tussilla. Löytämistään virheistä saa tietyn taulukon mukaan pisteitä. Pelissä on ikäsuositus 5+, mutta melkein neljävuotias pikkusisko tykkää myös pelata tätä ja hyvin onnistuu.
 
Kiitos vaan Korvatunturille tästä kivasta pelistä! ;)

4 kommenttia

 1. Täytyypä pistää tämän pelin hankinta harkintaan. Tytöt saivat uunopelin, olikohan uuno blast tms. ja sitä on nyt pelattu kovastikin mutta on tuolle 4 vuotiaalle vähän hankala vielä ja kovasti haluaisi osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän melkein4v tykkää muistipeleistä ja eläin uunosta, Afrikantähtikin on suosikki. Afrikantähti on siitä hyvä, että siinä pärjää tuurilla. Nuorinkin voi voittaa.

   Poista
 2. Joulupukki tietää! =) ja myöhästyneestä lahjasta tulikin hauskempi kuin että se olisi saatu jouluna kaikkien muiden lahjojen kanssa =) t. Ida

  VastaaPoista

Instagram