Yllätyskeräsukat kahdesta kerästä

perjantai 3. lokakuuta 2014Tänä aamuna sain valmiiksi polven alapuolelle yltävät yllätyskeräsukat kahdesta yllärikerästä tehtynä. Sukissa on kahden rivin raitoja vuorotellen kummaltakin kerältä. Joustin, kantapää ja varpaat olen neulonut valkoisella. Langat on seitsemää veljestä. Ensimmäistä kertaa kokeilin ristiin vahvistettua kantapäätä.

Nämä eivät ole ensimmäiset tekemäni yllätyskeräsukat. Ekat sukat olen esitellyt vanhassa blogissani. Linkki vanhaan blogiin. Tässä vielä kuva vanhasta blogista ekoista yllätyskeräsukista.


Meinasin jo pahoitella näiden sukkakuvien laatua, mutta näköjään vanhassa blogissa olen julkaissut vielä huonompia kuvia. Kaikki kuvat on itseni ottamia. Kotona on kyllä muitakin, mutta kaikki makailevat enemmän ja vähemmän kipeinä, joten itse otin nopeat räpsyt. Tällä hetkellä kolme kuudesta sairastaa.

9 kommenttia

 1. Hyviltä nuo kuvat minun silmään näyttää, ja tosi pirtsakat ovat sukatkin! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, mitkä värit noissa ylemmissä! IHANAT!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo ylemmät raitasukat! Tykkään tosi paljon noista värin vaihdoista keskellä raitaa :) Hyvät väritkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jämälangoista kierittelin kerät, joilta sitten sukat neuloin.

   Poista
 4. Ihanan raikkaat nuo ylimmät raitasukat, tykkään hirmuisesti :)

  VastaaPoista
 5. Oooooi! Nuo ylemmät raitasukat on IHANAT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Raitasukista tuli juurikin tuommoiset noiden alempien sukkien innoittamana. En tykännyt itsekkään, kun noista raidoista tuli niin leveät alempiin sukkiin. Niinpä tein ylemmät sukat kahdesta kerästä vuorotellen. Ei tullut liian pitkiä pätkiä yhdellä värillä.

   Poista

Instagram