Voitaikinataskuja testaamassa

perjantai 31. lokakuuta 2014
Olen liittynyt Hopottajat-suosittelupalveluun jo useampi vuosi sitten ja aina silloin tällöin pääsen osallistumaan kampanjoihin. Tällä kertaa testasimme lasten kanssa Myllyn Paras voitaikinataskuja. Tässä kännykkäkuvia eilisistä taskumaistajaisista, joihin osallistui yksi lasten kaverikin.
 
 
Noin kolme euroa maksavassa paketissa on 10 voitaikinataskua, joita paistetaan uunissa noin 15 minuuttia. Taskut täytetään paistamisen jälkeen joko suolaisella tai makealla täytteellä. 
 
 
 
 Oman taskuni täytin itsetehdyllä pestolla, mozzarellajuustolla, tomaatilla ja basilikalla.Lapset valitsivat täytteeksi leikkelettä, juustoa, kurkkua ja majoneesia. Lasten taskuista jäi kuvat ottamatta. Murut olivat jäljellä, kun olisin kuvia ottanut. Tässä sitten tällainen kuva ennen taskujen täyttöä.


 Toiset taskut täytettiin vaniljajäätelöllä ja koristeltiin sydäsströsseleillä.

 
Lapset tykkäsivät kovasti. Pyysivät jo ostamaan näitä joskus uudestaan. Helppoahan tämä oli. Ja itse sai päättää millä taskut täyttää. Esimerkiksi valmispasteijan eineksinen maku ei ole minun mieleen. Paketti on sen verran pieni, että siitä riittäisi juuri omalle perheelle. Vieraille tarjotaan siis jatkossakin todennäköisesti jotain muuta.
 
 
Jos kiinnostuit, niin täältä löytyy KAMPANJASIVU, jossa on muun muassa vinkkejä taskujen täytteeksi. 

Lähetä kommentti

Instagram