Haluatko yllätyksellistä mainontaa tuotteellesi?

keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Hei yrittäjä!


Haluaisitko yllätyksellistä mainontaa tuotteellesi? Täällä olisi bloggaaja, somevaikuttaja, influencer, jolta voit saada yllättävää, yllätyksellistä, erilaista ja tahattomasti hauskaa mainosta tuotteellesi. Tulet yllättymään! Samoin yllättyy luultavasti myös tämä somevaikuttaja itse.

Mitä se horisee?


Tänä syksynä olen yllättänyt itseni jo liian usein lähettämästä "hassuja" tarroja messenger-keskusteluihin. Vakiotarrani on kettu, joka röyhtäilee. Vai röyhtäileekö tämä kettu? En oikeasti edes tiedä, mitä tämä usein lähettämäni kettu tekee tai mitä tarkoittaa tässä tarrassa olevat kirjaimet BRT. Tiedätkö sinä? Pikainen googletus antoi vaihtoehdoiksi muun muassa Bus rapid transit (bussimetro) tai Be right there.Yhteen keskusteluun, jonka osallistujista tunnen vain yhden, lähetin vahingossa kuvan lasten askarteluista. Asia selvisi minulle itselleni vasta useamman päivän päästä ystäväni ihmetellessä, miksi olin lähettänyt kuvan ryhmään. Ryhmä oli ollut jo viikkoja hiljaa. Ryhmän oli koottu keskustelua varten, joka oli jo käyty. Mitä tämä opetti? Poista heti puhelimelta kaikki vähänkään nolot kuvat! Aina on näköjään olemassa riski, että lähetät kuvia jopa tuntemattomille!

Viimeisin aikaansaannokseni oli lähettää gif-video facebookiin lapseni luokan vanhempien keskusteluun joulukranssien säilytyksestä. Tämänkin huomasin vasta sitten, kun puhelimeeni tuli ilmoitus siitä, että eräs äiti on tykännyt lähettämästäni giffistä! Siinä vaiheessa nousi jo tuskanhiki! Enhän minä lähetä ikinä giffejä! No, ei se video ihan pahinta laatua onneksi ollut!

Milloin tämä alkoi


Tämä kaikki alkoi tänä syksynä. Ensin sain uuden puhelimen, mutta vasta täytettyäni 40 tämä ongelma nousi ihan uudelle tasolle. Minulla ei (vielä) ole ikänäköä, mutta vakavia ongelmia somen käytössä on havaittavissa. "Äitiiii!!! Sä oot niiiiin nolo!" Sanoisi jälkikasvu.

Kootut selitykset

Näitä kuvia lähetän vahingossa silloin, kun olen poistumassa keskustelusta. Nopeasti vain näppään monta kertaa puhelimen oikeaa alakulmaa. Ja ping

Kuulostaako yhtään tutulta?
Vai kuulostaako vain tosi nololta?


14 kommenttia

 1. Uuups, aina sattuu kun tapahtuu :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Mä vaan tunnun lähettävän näitä nyt koko ajan.

   Poista
 3. Päivän hihitykset :D
  Meillä lasten harrastusryhmiin whatsapissa välillä putkahtelee just noita mysteeriviestejä.
  Mun kauhuskenaario on, että vahingossa lähettäisin lapsen harrastusryhmään jonkin pusipusi-videopätkän, joka on tarkoitettu miehelle (ja jonka unohdin poistaa sen jälkeen, kun lähetin sen hänelle) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Tuollainen video olisi jo varsin kuumottava! Pitäydyn piereskelevissä ketuissa.

   Poista
 4. Tuo taitaa kyllä tarkoittaa Be right there, kun kettu sitä oikein ajattelee...heh vahingossa tein runon!
  Minä olen lähettänyt nolon gif kuvan väärälle ihmiselle, jonka huumori ei ollenkaan riittänyt. Oli vähän noloa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmasti on. Hyvin runoiltu! Ei olisi tullut mieleenkään ilman googlea.

   Poista
 5. Hahah! :D Ehkä yks pelko oisi se, että lähettäisin jotain todella privaattia (ja kuumottavaa) ihan jollekin toiselle kuin oli tarkoitus. Oli se sitten tarkoitettu pusipusi-viestinä puolisolle tai kysymyksenä parhaalle ystävälle, että kehtaako just niissä bikineissä hillua kera todistusmateriaalin :D Thänk God, iPhonessa saa kätkettyyn albumiin kuvia niistä lukemattomista selfieistä, asukriiseistä ja muista, jotka lasken privaateiksi -vaikka on kyllä sovelluksia, joissa tuokin albumi näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nolojen kuvien lähettely olisikin kamalaa. Minun on parempi olla ottamatta sellaisia.

   Poista
 6. Joskus on tullut lähetettyä kanssa jotain ihan uskomatonta vahingossa. Onneksi kuitenkin harvoin.

  Voin vain kuvitella, mitä lähetyksen saaja miettii ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä onkin, että kaikki vahinkoviestit tulee lähetettyä vieraammille?! Läheiset ystävät tai mies kyllä tietävät millainen olen. Heille ei tarvitsisi selitellä outoja viestejä.

   Poista
 7. Haha hausklta kuullostaa. :) kaikki me ollaan aina vähän noloja 🙏🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta on osata nauraa itselleen! Eipä lopu hauskuus elämästä!

   Poista

Instagram