#blogiperjantai18 - tähtihetkeni bloggaajana

perjantai 7. joulukuuta 2018
Kuulin tällä viikolla ensimmäistä kertaa blogiperjantaista. Tämä on kaikille avoin teemapäivä. Tarkoituksena on kertoa oman bloggaamisen tähtiketki ja jakaa se somessa tunnuksella #blogiperjantai18. Blogiperjantaita vietetään kahdesti vuodessa kesäkuun ja joulukuun ensimmäisenä perjantaina. Tapahtuman on ideoinut Sisältötoimisto Rouva Sana. Tapahtuma järjestetään nyt toisen kerran.

Minä olen aloittanut blogin kirjoittamisen helmikuussa 2013. Ensimmäinen blogini oli vuodatuksessa ja netin syövereistä edelleen löydettävissä. Kiljusten vanha blogi.
Alkuun en kertonut kenellekään blogistani. Ihmisten kommentit ja vuorovaikutus olivat kuitenkin parasta bloggaamisessa. Pikkuhiljaa uskalsin jakaa kirjoituksiani facebookissa ja kertoa tutuille blogistani. Tietenkin ujosti ja vähättelevästi!
Seuraava edistysaskel bloggaamisessa tapahtui, kun liityin Kaksplus blogiverkostoon. Uskaltauduin osallistumaan bloggaajille järjestettyihin tapahtumiin. Ensimmäisessä tapahtumassa hädin tuskin puhuin kenellekkään. Se tosin ei johtunut pelkästään ujoudestani, vaan tapahtumapaikasta. Tapasimme Naurusaaressa ja vahdin lapsiani, jotka kiipeilivät ja leikkivät innoissaan. Kivaa oli! Tytöt muistavat vieläkin saamani goodiepackin sisällön.Sen jälkeen olen ollut Kaksplus verkoston pikkujouluissa, syysjuhlissa ja kesäjuhlissa sekä Otavamedian järjestämässä koulutuksessa. Aina on ollut hauskaa ja monesti olen oppinut jotain uutta toisilta bloggaajilta.Tähtihetkeni bloggaajana? Mikä se on? Ehdottomasti toisiin bloggaajiin tutustuminen ja blogiverkostoon kuuluminen. Blogin kautta olen tutustunut hauskoihin ja mielenkiintoisiin ihmisiin, joita en olisi muuten edes tavannut.  Huomiselle on ostettu jo bussiliput Tampereelle. Näen blogikavereita pikkujoulujen merkeissä. Tuskin maltan odottaa! Iskee varmasti instastoori-ripuli! :P Tervetuloa seuraamaan! Instagramissa olen nimellä Minnakil
Onko Blogiperjantai sinulle tuttu?

16 kommenttia

 1. Oi, oi, oi, oi: ajattele, miten paljon suppeammat verkostomme ja piirimme olisivat ilman ihania bloggajakollegoitamme. Sillä meidän bloggaajien tähtihetkiä tuntuu selvästi yhdistävän ainakin yksi asia: kollegat ja heidän kanssa jaettu arki <3.

  Ihanaa, että olet mukana #blogiperjantai18-tapahtuman viettämisessä. Polkaistaan päivä kesäkuussa 2019 uudestaan. Silloin on luvassa uudet kuljeet, mutta aiheena on aina ja edelleen blogi.

  Koska blogi toden totta on sinunkin tähtihetkesi perusteella sen arvoinen :) <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti mukana myös kesäkuussa. Ja toivottavasti moni muukin! :)

   Poista
 2. Hei nähäänhän me huomenna!! ❤️ Lisää tähtihetkiä

  VastaaPoista
 3. Hei ihana ajatus! En olekaan ennen tästä kuullut ❤️
  Ja olipas hauska bongata oma lärvi sun kuvista ❤️

  VastaaPoista
 4. Ei ole tuttu tuo blogiperjantai! :) Pitää pistää korvan taakse tulevaisuutta varten. Huomenna tosiaan lisää tähtihetkiä. <3 :) :D

  VastaaPoista
 5. Mulla mennyt nyt ihan ohi tämä blogiperjantai, mutta voihan sitä venyttää vaikka joka päivälle :)
  Kivoja bloggaamisen tähtihetkiä sinullakin on ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtihetkiä ehdottomasti muulloinkin kuin kaksi kertaa vuodessa! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 6. En ollu kans ennen kuullut kyseisestä blogiperjantaista 😊 Tänään nähdään ❤️

  VastaaPoista
 7. Ei ole tuttu juttu, pitää ehdottomasti yrittää pitää kesäkuussa mielessä ja osallistua mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin sattumalta tähän haasteeseen törmäsin aiemmin tällä viikolla.

   Poista
 8. Mullakin tuli tää blogiperjantai vastaan, mutta meni ohi. :D

  VastaaPoista

Instagram