pienellä postimaksulla #yllätääiti haasteeseen

torstai 17. marraskuuta 2016
"Äidit juovat kahvin kylmänä ja syövät jäätelön lämpimänä, käyttävät rahansa lasten talvikenkiin ja kausivaatteisiin, siirtävät lasten harrastusmaksujen vuoksi omaa kampaamoaikaansa kuukausitolkulla ja muistavat aina varavaatteet, synttärilahjat, sisäliikuntavaatteet, mummon nimipäivät ja oikeankokoisten luistinten ostamisen ja teroittamisen. Kuka muistaa äitiä?"
Lähdin mukaan Kaksplussan verkostobloggaajien #yllätääiti haasteeseen. Haasteessa me mukaan lähteneet bloggaajat yllätämme toisiamme pienillä lahjoilla. Muistutamme, että äitikin on ansainnut kahvinsa kuumana ja jäätelönsä kylmänä edes joskus. Mikä ilahduttaisi enemmän kuin toisen äidin antama ymmärrys, olalletaputus ja pieni yllätys? Eihän tässä tosiaan yksin olla!

Ideaa saa vapaasti kopioida ja muokata mieleisekseen. Yllätä sinäkin äitiystäväsi!

Minä sain salaiseksi ystäväkseni Mutsi on MäSä - blogin kirjoittajan. Blogi ja kirjoittaja ovat minulle ennestään vieraita, joten blogia lukemalla yritin tutustua MäSäMutsiin ja keksiä hänelle yllätystä. Tärkeimmäksi ajatukseksi lahjaa valitessa minulle jäi kuitenkin pakkomielle, että postikulut eivät saa nousta liian korkeiksi. Halusin käyttää yhdessä sovitun rahasumman itse muistamiseen, en postimaksuihin. Ajatus postimaksuissa pihistämisessä ei syntynyt blogia lukiessa vaan ihan vain omassa päässäni. Yritin siis miettiä mahdollisimman kevyttä ja litteää yllätystä.En enää tarkkaan muista, mitä kirjoitin korttiin jonka lähetin yllätyksen mukana. Sen kuitenkin muistan, miten vaikuttunut olin Mäsämutsin rohkeudesta ja sinnikkyydestä selvitä vaikeistakin asioista ja säilyttää positiivisuutensa. Hänellä on ollut vaikea lapsuus ja erilaisia sairausdiagnooseja riittää. Hänen elämästään ei tunnu vauhtia puuttuvan. On eri-ikäiset lapset, raskaus ja vielä koiria ja kissa. Halusin tarjota Mäsämutsille pienen hemmotteluhetken. Sitä kuvastaa lähettämäni kasvonaamio ja jalkahoito sekä muutama suklaapatukka ja hieman terveellisempikin herkku. Rentoutumista tarjosi toivottavasti myös Talo ja Koti-lehti. Ehkäpä innokas kokkaaja kirjoittaa pieneen muistikirjaan reseptejä tai muistiinpanoja blogiin liittyen. Kultaiset ääriviivatarrat olivat hetken mielijohde. Jos edes teinimonsteri keksisi niille käyttöä.
 
 Korttien kanssa tuli vähän sekoiltua. Ensimmäinen, huolella valitsemani kortti katosi kokonaan. Ja on edelleen kadoksissa. Kaapista löytyi onneksi sitruuna-aiheinen kortti. En ehtinyt kirjoittaa siihen mitään, mutta meidän kolmevuotias ehti. Oman viestini kirjoitin sitten lopulta tuohon vadelmakorttiin. 
Minua muisti JaninaCharlotta blogin Janina Charlotta. Sain häneltä kauniisti paketoidun yllätyksen, joka oli oikein onnistunut! Suuret kiitokset! Minun paketistani löytyi lankakerä, kasvonaamio, fleecehuopa ja kaunis kortti. Tuo lanka on muuten jo puikoilla. Joulun jälkeen voin paljastaa, mitä langasta valmistuu.


 
 

Kaksplussan verkostoblogeista voi käydä katsomassa muiden bloggaajien #yllätääiti postauksia.

Kaksplussan FB-sivuilta   taas löytyy hyötyä, hupia ja vertaistukea. Käykäähän tykkäämässä!
 

10 kommenttia

 1. Hauska aloite! Kyllä se on niin, että äitejä pitäisi hemmotella enemmän <3

  VastaaPoista
 2. Kiva haaste ja kivat lahjat! Tuliko arvontavoitto perille? Mies laittoi sen alkuviikosta postiin.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti laittaa viestiä, että kirja tuli perille! Unohdin! Sitä on nyt luettu lapsille iltasaduksi. Ovat tykänneet!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava lähteä tähän haasteeseen mukaan. :)

   Poista

Instagram