Kukkailoittelua Espanjasta

lauantai 12. marraskuuta 2016
Espanjassa kävin muutaman kerran aamulenkillä kameran kanssa. Ajatuksenani oli valokuvaaminen suolajärvellä auringonnousun aikaan. Suolajärvi on vaaleanpunainen ja olisin halunnut yhdistää siihen myös värikkään taivaan. Loman alussa uni maistui niin hyvin, etten jaksanut lähteä ulos tarpeeksi aikaisin. Sitten kellojen siirron jälkeen liikkeelle olisi pitänyt lähteä vielä aikaisemmin. Haaveilemani kuvat jäivät ottamatta, mutta muun muassa tällaisia kukkia näin aamukävelyilläni. 
 
 
 
 Nuo yksin tekemäni aamukävelyt olivat kyllä huikeita. Yksi monista reissun huippuhetkistä. Itse havahduin myös siihen, että ei sinne lenkille aina tarvitse mennä hikipäässä hölkkäämään. Kävely yksin kamera kaulassa tekee myös hyvää. Sekä henkisesti että fyysisesti. Täällä Suomessa nuo kamerakävelyt pitää vain ajoittaa viikonloppuihin. Pimeä tulee jo kovin aikaisin. Tai sitten pitää opetella kuvausta pimeässä.

Osallistun näillä Espanjassa otetuilla kukkakuvilla Mansikkatilan mailla blogin Kukkailoittelua - haasteeseen. Käykää katsomassa myös muiden kuvia! Siellä oli jo kauniita jouluisia asetelmia.

Palasimme tällä viikolla Suomeen kuten minun Instagram ja snapchat (@minnakil) seuraajat ovat ehkä huomanneetkin. Blogi löytyy myös Facebookista. Blogipolulta ja Bloglovinista.Mukavaa viikonloppua!
 
 

10 kommenttia

 1. Tutunnäköisiä kukkia viime kesän Italian reissulta.:) Ihan loistava hetki käydä etelän valossa ja lämmössä, tämä marraskuu!<3
  Mä olen jo pari vuotta harrastanut silloin tällöin noita kameralenkkejä. Ne ovat todellakin rentouttavia hetkiä, joista ammennan energiaa arkitouhuihin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole koskaan käynyt Italiassa. Olisi kyllä mukava joskus päästä käymään. Etelän lämpö ja valo piristävät ihanasti syksyn pimeydessä ja teki hyvää päästä arjen kiireestä hetkeksi tauolle. Kameralenkit tulevat ehdottomasti ohjelmaani aina silloin tällöin.

   Poista
 2. Oi, olitte täällä meillä päin!!'
  Tässä pinkin suolajärven laitamilla minäkin asun!
  Ja tuttuja kukkia minullekin!

  Leppoisaa joulun odotusta sinne pohjoiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä näköjään oltiin. Eikä oltu ensimmäistä eikä viimeistä kerta. On jo vähän ikävä sinne! Mukavaa joulunodotusta sinne valoon ja lämpöön!

   Poista
 3. Ihana kesäpostaus, kuulostaa kivalta nuo aamukävelyt kameran kanssa. :)

  VastaaPoista
 4. Tuollaiset kävelyt ovat kyllä ihan huippuja! Tai ylipäätänsä hetket yksin kameran kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Pitäisi vain yrittää irrottautua useammin tästä arkirumbasta. Jaksaa sitten paremmin taas tätä arkeakin.

   Poista

Instagram