Tämän piti olla kirjoitus pikkujouluista

tiistai 29. marraskuuta 2016
... mutta tästä tuli tällainen valitus.

Suuri syy miksi hain kaksplussan blogiverkostoon viime syksynä oli, että pääsisin tapaamaan muita bloggaajia. Kaikenlaiset blogitapahtumat kiinnostivat ja kiinnostavat edelleen kovasti. Ensimmäinen mahdollinen blogitapahtuma olisi ollut koulutustilaisuus. En päässyt, koska olimme Espanjassa.

Latasin siis kovasti odotuksia verkostoblogien pikkujouluihin, jotka järjestettiin viime lauantaina. Minä en siellä ollut, koska jouduin perumaan osallistumiseni tämän nyt jo yli viikon ikäisen flunssan vuoksi. Kaikki alkoi kurkkukivulla, sitten lähti ääni ja jossain vaiheessa sain nuhan ja yskän. Voimat ovat olleet vähissä koko taudin ajan. Yskä on äitinyt niin pahaksi, että minä joka en ole vuosiin yskänlääkettä käyttänyt tai lapsille antanut lähetän tänään miehen yskänlääke ostoksille. Kun on jo monena yönä valvonut tunteja yskien ja välillä oksentanut yskän takia, niin todellakin otan tänä iltana yskänlääkettä! Sanoivatpa läkärit mitä tahansa. Ei se yskänlääke yskää paranna, mutta toivottavasti antaa minun nukkua.


 
Oli muuten hankala löytää mitään sopivaa kuvaa tähän postaukseen. Kamera on saanut olla rauhassa laukussaan. Pienen ulkoilun se tosin sai Mikkelissä Kenkäverossa, kun kävimme syömässä 90-vuotissyntymäpäivillä. Oma pää ei olisi kestänyt vielä niidenkin juhlien jättämistä väliin. Seuraavana päivänä jouduin kuitenkin jättämään valokuvauskurssin väliin. Vielä ei ole voimat palanneet niin, että jaksaisi työpäivän jälkeen tehdä mitään erikoista. (siis yhtään mitään).

Olen huomannut, että kun itse sairastaa niin todella mielellään juttelee taudeista myös muiden kanssa. Mikäs sen mielenkiintoisempaa kuin vertailla oireita toisen tautisen kanssa. Eli nyt saa vapaasti valitella omista taudeistaan kommenttikentässä! Minä luen ja tunnen myötätuntoa! Ja saa leuhkia, jos on ollut koko syksyn terveenä. Minäkin olin tähän tautiin saakka.Mukavaa viikkoa!
Pikaista paranemista kaikille sairastelijoille!

15 kommenttia

 1. Paranemista! Suosittelen yskää astmapiippua! Terv. Takana keuhkokuume Ida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Argh! Säkin olet sairastellut. Toivottavasti voit jo paremmin. Pitäisikö siis pölliä lapsen astmapiippu?!

   Poista
 2. Äh!! Tiedän tunteen - meillä sairastettiin viime syksynä jokin ihme maratoniflunssa jonka yskä kesti minulla oikeasti kuusi (!!) viikkoa. Apua! Toivottavasti paranet pian! Nimim. toistaiseksi terveenä (kopkop)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti pysytkin terveenä! Joskus olen googlannut yskää, kun on tuntunut et se vaan jatkuu ja jatkuu. Yskä on muistaakseni pitkittynyt vasta jatkuttuaan yli 8 viikkoa. Nyt tämä on sen verran ärsyttävää laatua, että toivon huomattavasti lyhyempää kestoa.

   Poista
 3. Toivottavasti nähdään sitten ensikerralla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Toivottavasti pääsen seuraavaan kokoontumiseen. :)

   Poista
 4. Toivottavasti nähdään sitten ensikerralla! :)

  VastaaPoista
 5. Toi on suuri vääryys ettet päässyt pikkujouluihin.'Universumin ON korjattava hyvin nopeasti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään odottelemaan universumin korjausta ja parantumista. Nyt tuntuu, että oma ja läheisten parantuminen olisi parasta mitä voisi tapahtua.

   Poista
 6. Oi ei :( Flunssa on niin kurjuutta, varsinkin silloin, jos olisi ollut jotain hauskaa menoa tiedossa.
  Mäkin muuten suosittelen astmapiipun pöllimistä. Ja kunnon lääkärin määräämää yskänlääkettä. Codesan taitaa olla ainoa yskänlääke, joka oikeasti auttaa...

  Tsemppiä ja paranemista!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuolla ilman reseptiä myytävällä yskänlääkkeellä mitään tehnyt! Vaivoin ja yskin eniten tähän saakka taudin aikana. Nyt penkomaan astmalääkevarastoja...

   Poista
 7. Harmi ettet päässyt tulemaan mutta parantuminen on tärkeämpää! Mutta ensi kerralla sitten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Enpä olisi lauantaina mitään jaksanut ja äänikin oli poissa. Ensi kertaa odotellessa! :)

   Poista

Instagram