Arjen yläpuolella ja sieltä syöksyllä alas

keskiviikko 17. elokuuta 2016


Viime viikonloppu meni juhlahumussa. Perjantaina sain viettää aamupäivän ystävän kanssa kaupungilla. Illalla pääsin vielä samaisen ystävän kanssa elokuviin ja kuohuviinille. Lauantai-aamuna lähdimme miehen kanssa kahdestaan Turkuun. Siellä oli serkkuni häät, joissa saimme juhlia ilman lapsia. Yö hotellissa ja sunnuntaina hotelliaamupalan jälkeen vielä todella herkullinen brunssi enoni ja hänen vaimonsa luona! Olipa mukava viikonloppu ja (ruoka hyvää)!

Tämän postauksen kuvat on hääpaikalta otettuja. Häät olivat Hirvensalossa meren äärellä. Ikkunoista katsoimme kun Ruotsinlaivat lipuivat ohi. Niitä olisi tehnyt mieli mennä kuvaamaan, mutta mieluummin kuuntelin hyviä puheita ja upeaa laulua. Ihanat, lämminhenkiset ja onnistuneet häät näin vieraan näkökulmasta.
 Tällä viikolla on käynyt mielessä, että oliko viime viikonloppu liian hyvä ollakseen totta. Ja joutuuko mukavasta viikonlopusta aina maksamaan "kalliisti". Ainakin arki alkoi rytinällä heti kun juhlahumu hälveni. Ihan kuin ilkkuakseen, että tästäs saat kun niin paljon juhlit ja nautit! Jo maanantaina jouduin perumaan hoitolasten tulon, koska nuorimmalla oli silmätulehdus. Siitä tietenkin seurasi lääkärikäynti.  Muutaman tärkeän menon olen tällä viikolla kokonaan unohtanut ja esimerkiksi lähettänyt lapsen lenkkareissa kasvimaalle sadonkorjuuseen. Vanhin lapsista on ollut tällä viikolla kipeänä ja pois koulusta. 
 
Pieniähän nämä arjen vastoinkäymiset ovat. Ja onneksi sitä hyvää arkea on tämän sairastamisen ja muun säätämisen lomassa.
 
 
Mukavaa loppuviikkoa!
 

2 kommenttia

  1. Kauniita kuvia hääpaikalta!! Huomasin vähän samaa Espanjan loman jälkeen - oli vaikeaa taas saada arjesta kiinni, vaikka meillä on lapset vielä kesälomallakin eli ihan oikea arki ei ole edes alkanut. Jonkinlainen väsymyskin iski loman jälkeen, vaikka lomalla olikin tosi kivaa. Kun sai viikon nauttia valmiista pöydistä, onkin taas ollut paljon vaikeampaa huolehtia kotona ruuanlaitosta ym. ja huomaan usein meneväni siitä missä aita on matalin, mutta eiköhän tämä taas tästä - on se sen arvoista päästä vähän irti kotiympyröistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta! Mitäpä tuohon lisäämään. Tsemppiä arkeen sinne Algeriaan!

      Poista

Instagram