#satasyytäollaonnellinen, osa 15

torstai 5. kesäkuuta 2014

Lasten loma

Ensimmäinen lomaviikko menossa. Isoveljellä on ensimmäinen kesäloma koulusta ja pikkuveli viettää kesälomaa eskarivuoden jälkeen. Pikkusiskon kerhokin on loppunut jo jokin aika sitten.

 
Aamulla lapset ovat saaneet katsoa lastenohjelmia telkkarista. Talvella se ei ole sallittua kouluaamuina eikä sunnuntaisin perheuinnin takia. Vauva ei istu sohvalla katsomassa telkkaria, vaan ryömii lattialla ja nousee tukea vasten seisomaan ja kävelemään puita pitkin! Keinuminen ja hiekkalaatikolla leikkiminen! Ihan parasta!Lapset ovat paljon ulkona. Myös huonommallakin ilmalla. Volttija toinen.Pojat ovat jalkapallokoulussa. On ollut ihana nähdä, miten innostuneita he ovat. Eilenkin lähtivät kentälle pelailemaan jo tuntia ennen harjoitusten alkua. Aamut ovat olleet rauhallisia. Huonosti nukutun yön jälkeenkään ei voi olla huonolla tuulella (ainakaan kovin pitkään), kun vierestä herää hyväntuulinen vauva ja joskus isompiakin lapsia.


Puuhun kiipeily, leikkihellalla leikkiminen ja kukkien kerääminen. Niitä on ollut pikkusiskon ohjelmassa joka päivä.Ihana kesä!


4 kommenttia

 1. Ihana kesä - ja lasten kesäpuuhat!
  Varsinainen veitikka tuo teidän kuopus♥
  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Aurinkoisen onnellisia kesäpäiviä myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. kuulostaa niin lomalta lasten kanssa. Ihanaa!!
  Mukavia kesäpäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Tähän olisi voinut vielä lisätä jokapäiväisen jäätelön syönnin.

   Poista

Instagram