Neulegraffitia kiinnittämässä

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Neulegraffiti


Neulegraffiti on julkiselle paikalle kiinnitetty neulottu koriste. Neulegraffitit ovat lähtöisin Yhdysvalloista ja tulivat Suomeen vuonna 2008. Paitsi koriste, neulegraffiti voi olla myös toisen löydettäväksi tarkoitettu hyötyesine, kuten lapaset tai villasukat.
Suomessa neulegraffitien tekijöitä on ainakin Helsingissä, Tampereella, Turussa, Vantaalla ja Oulussa. Harrastukseen kuuluu myös katukuvaan jätettyjen neulegraffitien kuvaaminen ja esittely internetissä. Poliisi ei pidä neulegraffiteja ilkivaltana, koska ne ovat helposti poistettavissa aiheuttamatta vahinkoa.
Lähde: Wikipedia
 


Neuloin tämän ensimmäisen neulegraffitini jo heti kesäkuun alussa, mutta se sai odotella kiinnittämistä melkein kuukauden. Alkuun oli liian sateista, sitten olimmekin lomalla Pärnussa. (Eka reissupostaus löytyy muuten täältä.) Sitten onkin ollut taas sateista, mutta tänään sateesta huolimatta minä ja tytöt vietiin graffiti lyhtypylvääseen ja kuvattiin se. Pikkusisko kuvasi, kun kiinnitin graffitia. Sitten pikkusisko otti noin 40 kuvaa vauvasta. Olisi ottanut enemmänkin, mutta kamerasta loppui akku. Jouduin sitten ottamaan kännykällä kuvat graffitista kiinnitettynä.
 


Tällä neulegraffitilla osallistun Silmukan ytimestä kesäkuun haasteeseen, jonka aiheena on Aurinko. Kyseessä siis kahden blogin yhdessä järjestämä haaste, jossa joka kuun ensimmäisenä päivänä ilmoitetaan uusi aihe. Haaste täytti jo vuoden. Onnea Silmukansaalistaja ja Sini!

5 kommenttia

Instagram