Kukkasukat

perjantai 30. toukokuuta 2014
 
 
Silmukansaalistus-blogin Silmukansaalistaja ja Piponytimestä-blogin Sini ovat jo pidempään järjestäneet Silmukan ytimestä haastetta. Joka kuun alussa ilmoitetaan siis aihe, johon liittyen voi tehdä minkälaisen työn tahansa. Tai siis oleellista on, että tuo työ on käsintehty. Toukokuun aiheena oli kukka. Minä päädyin tekemään meidän 4-vuotiaalle tällaiset kukkasukat Nalle-langasta.

 
Vähän tuli kyllä palautetta, että onko tuo edes kukannäköinen. Palaute tuli lapsilta. Tämä kuvio on muuten napattu Novitan sukka-lehdestä. Kuvio tulisi paremmin esiin, jos sukat olisivat vaaleat ja kuvio tumma. Mutta niin kuin tänä vuonna on tapana, niin nämä sukat on neulottu niistä langoista, joita kaapista löytyy. Näihin voisi ehkä virkata muutaman pienen valkoisen kukan varteen.

 
 
Sukat ovat jo muutaman päivän odottaneet, että tulisivat kuvatuiksi ja minä saisin julkaistua tämän postauksen. Eilen sain sukat kuvattua. Pikkusisko kuunteli cd:ltä Aladdin-satua, kun minä kuvasin sukkia. Tällä hetkellä pikkusisko kuuntelee cd-satuja monta kertaa päivässä. Nyt kuuntelussa on Tuhkimo, Aladdin ja Pieni merenneito. Tälläkin hetkellä pikkusisko kuuntelee Aladdinia. 

 
 
Olen osallistunut kerran aiemmin tähän Silmukan ytimestä-haasteeseen. Piti käydä asiaa vanhassa blogissa tutkimassa. Tasan  vuosi sitten haasteessa oli aiheena lintu ja oma toteutukseni oli tällainen. Meidän vanhin poikammekin oli näköjään haasteeseen halunnut osallistua. Täältä löytyy silloisen eskarilaisen linnut.

 
http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/05/silmukan-ytimesta-haaste-52014.html
 


4 kommenttia

 1. Kauniit taas kerran. Sinä se jaksat neuloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Alunperin mun piti kirjoittaa käsityöblogia, joten hyvähän se on joskus näitä neulomuksiakin esitellä. Enemmänkin neuloisin jos ehtisin. Hyvä keino saada ajatuksia järjestykseen. Taidanpa lähteä nytkin muutaman rivin neulomaan. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Väri on tuon neljävuotiaan pinkki-liila-ihmisen valitsema. :)

   Poista

Instagram