Minun kesäni

torstai 24. syyskuuta 2020

Viime päivät olen makaillut kotona ja toipunut flunssasta. Päiväunien lomassa olen katsellut puhelimestani valokukuvia ja muistellut mennyttä kesää.  Tuula's Life blogissa törmäsin Minun kesäni-postaukseen. Halusin tehdä itsekin tällaisen muistelu-postauksen kesästä, vaikka olinkin ajatellut etten enää blogissa kesään palaisi. Vielä viimeisen kerran - KESÄ 2020KESÄ 2020 KAHDELLA SANALLA 


Sup-lauta ja koti


Olemme viettäneet paljon aikaa kotona. Reissaamista ovat rajoittaneet korona ja lasten harrastukset. Onneksi ostimme kesän alussa kaksi sup-lautaa. On ollut ihanaa käydä suppaamassa läheisellä järvellä. Olen suppaillut oman perheen kanssa, miehen kanssa kahdestaan ja kavereiden kanssa. 

KESÄN HUUMAAVIN AURINGONLASKU

Kesän alussa kävimme neljän naisen porukalla suppaamassa. Aallot tyyntyivät iltaa kohden. Kippistimme kuohuviinillä sup-laudoilla istuen ja jalkoja lämpimässä järvivedessä uittaen. Kuohuviini nautittiin tietenkin lasisista laseista. Huumaava tunne, kun koko kesä oli vielä edessä! KESÄN ITKETTÄVIN HETKI?

Kesän tunteikkain päivä oli kesäkuun lopussa, kun lopetin työni perhepäivähoitajana. Kesken työpäivän minut yllätettiin musiikkiesityksellä. Minulle soitettiin viululla Apulannan Valot pimeyksien reunoilla. Päivän lopuksi minua muistettiin monenlaisilla lahjoilla. 
KESÄN HURMAAVIN HERKKUHETKI?


Mansikat ja mansikkakakku kuuluvat kesään. Viime kesänä herkuttelimme pääasiassa muiden leipomilla mansikkakakuilla. Itse teimme pikakakun mansikoista, kaupan valmiista marenkipohjista, kermavaahdosta ja vaniljavaahdosta. KESÄN KIKATUTTAVIN AUTOMATKA?

Matkat jäivät vähiin. Meillä oli vain viikko koko perheen yhteistä lomaa viime kesänä. Pääsimme autossa hykerryttävään lomatunnelmaan, kun ajoimme viiden päivän lomalle Keski-Suomeen äitini ja hänen miehensä luokse. Radiosta soi Arttu Wiskarin Tässäkö tää oli. Suurin osa matkasta kuunneltiin lasten toiveesta Harry Potteria Vesa Vierikon lukemana.  

 


KESÄN IKIMUISTOISIN JÄRVIPULAHDUS?

Ikimuistoisin ja naurettavin pulahdus oli se, kun olin suppaamassa ystäväni kanssa. Meitä lähestyi vene, joka oli menossa laituriin. Ehdin kysyä kaveriltani, että mihin suuntaan väistetään. Samassa kävelin reippaasti lautaa pitkin takaperin järveen. Sup-laudalta pulahdin uimaan välillä vahingossa ja välillä ihan tarkoituksella. Tässä kuvassa olen pulahtanut uimaan suunnitellusti.KESÄN LEMPPARILOOK?


Tänä kesänä olen opetellut käyttämään mekkoja ja hameita. Nämä yllä olevissa kuvissa näkyvät asut ovat olleet usein päälläni. Itse asiassa minulla on kaksi hieman erilaista mekkoa tuosta ylemmässä kuvassa näkyvästä kankaasta. Alemman kuvan tyllihame on alelöytö Indiskasta. Täydellisiä shortseja etsin koko kesän, mutta en löytänyt. KESÄN TUNNELMALLISIN TUOKIO

Iltakävelyt, auringonlaskut ja yhteiset keskustelut sohvalla miehen kanssa. En osaa nimetä yhtä tiettyä tunnelmallista tuokiota. Toivottavasti syksyllä on aikaa tunnelmoida enemmän. Sellainen oli kesä 2020. Erilainen, mutta ei ollenkaan huono. Mitä sinulle jäi mieleen kesästä 2020?

5 kommenttia

 1. Ihania kesämuistoja! Ihanimpana muistona jäi mieleen runsas yhdessä olo perheen kanssa, oma työpaikan vaihto (se oli myös itkettävin asia) ja ihanat reissut Karkkilaan. Kaikkinensa hyvä kesä <3

  VastaaPoista
 2. Kivoja kesän tunnelmia! Aistii auringon ja lämmön - ja elämän! Oli niin hienoa, että saimme kesän, jossa korona ei ihan kaikkea pilannut. Minun kesän kohokohtiani olivat juhannus, jolloin uskalsimme Sauvon farmille kokoontua kaikkien läheisten kanssa ja tottakai poikani häät elokuussa. Oli kyllä ikimuistoinen kesä monessakin mielessa.
  Upeita syyspäiviä sinulle ja koko Kiljusten väelle <3

  VastaaPoista
 3. Kivoja kesämuistoja :)
  Mä testasin ekaa kertaa suppailua ja se oli kyllä kivaa. Mökkeiltyä tuli jonkun verran, mutta muuten kesä meni pääasiassa töissä :)

  VastaaPoista
 4. Itsekin pääsin viime kesänä ensimmäistä kertaa kokeilemaan suppailua! Jostain syystä olin kuvitellut sen ihan mahdottoman vaikeaksi :D

  VastaaPoista
 5. Tuota suppailua on kyllä ehdottomasti kokeiltava ensi kesänä. :) Ehkä minäkin uskaltaudun, kun niin moni muukin on kokeillut. :D

  VastaaPoista

Instagram