Arvonnan voittaja ja uusi arvonta

lauantai 23. maaliskuuta 2019Lauantai-aamuna herätyskello soi seitsemältä. Minä heräsin ennen kellonsoittoa ja ehdin arpomaan voittajan Perheen ruokavuosi kirjalle. Voittaja löytyi tällä kertaa Instagramin puolelta. Onnea Unelmienelamista! Voittajalta löytyy myös blogi Unelmien elämistä. Pääsemmeköhän me pian lukemaan blogista kokkailusta keittokirjan ohjeilla. ;)Jos mietit, että miksi ihmeessä minulla soi herätyskello lauantaina, niin olin lähdössä pojan mukaan pelimatkalle Mikkeliin. Lajina on koripallo. Tällä hetkellä 11-vuotiaamme lempiharrastus on koripallo. Esimerkiksi tällä viikolla hän oli yhtenä päivänä 6 tuntia heittelemässä omatoimisesti. Sen jälkeen hän on joutunutkin tehorasvaukseen, että kädet kestäisivät pelata. Hänellä nimittäin aukesi sormien välit niin pahasti, että ne vuosivat verta.

Olen itsekin innostunut koriksesta. Niin paljon, että tänä vuonna meiltä jää lapsimessut väliin pojan koristurnauksen takia. Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.4. Instagram-tililleni on tulossa lähiaikoina arvontaan kaksi lippua lapsimessuille. Instasta minut löytää nimellä minnakil .Viime vuonna kävimme ensimmäistä kertaa Lapsimessuilla. Nuorimman mielestä parasta oli tavata Miina ja Manu. Me muut teimme ostoksia.


Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia

 1. Kauniita kevätpäiviä ja mukavia hetkiä koriksen parissa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita kevätpäiviä myös sinulle! Uusimmassa postauksessasi olikin kauniita maisemakuvia! Kävin juuri ihastelemassa.

   Poista
 2. Tsemppiä pojalle korismatseihin! Ihanaa viikonloppua Minna <3

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ensi viikkoa! Meillä on ollut rauhallinen viikonloppu, kumpanakaan aamuna ei ollut kello soimassa :D

  VastaaPoista

Instagram