#kaksplussyysbileet

sunnuntai 24. syyskuuta 2017
Syyskuun ensimmäisenä lauantaina vietettiin Kaksplus verkostoblogien syysbileitä. Ahkerat ja aktiiviset Jenni (Hutimeni) Petra (Sängynalla) ja Nea (Kädenjälkiä sydämessä) järjestivät meille verkostolaisille käyttöön kokoustilan Radisson Blu Royal hotellissa. Ohjelmassa meillä oli Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan sponsoroima Olut-tasting, rentoa yhdessä oloa ja jutustelua. Pääsimme maistamaan myös silloin vielä lanseerausta odottanutta Most Wanted viiniä. Kotiin viemisiksi saimme isot kassilliset erilaisia ihania tuotteita. Joitain olen jo ehtinyt kokeilla, mutta en vielä kaikkia.

Olen käynyt kerran aiemmin Kaksplusblogiverkoston tapaamisessa. Silloin olimme Naurusaaressa ja lapset olivat mukana. Tutustuminen toisiin bloggaajiin jäi silloin kovin vähälle lasten vahtimisen vuoksi. Nyt olikin mukava tavata aikuisten kesken.
Toisten bloggaajien tapaaminen ja erilaiset tapahtumat olivat suurin syy, miksi hakeuduin mukaan verkostoon. Ja mukava ilta meillä olikin pienen alkujännityksen jälkeen.
 
Kiitos vielä järjestäjille ja yhteistyökumppaneille!


8 kommenttia

 1. Tällaiset bloggaajatapahtumat on kivoja, itselläni kun ei ystäväpiiristä löydy ketään bloggaavaa kaveria jonka kanssa rupatella näistä asioista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan minunkaan ystävistäni ei bloggaa, joten tapahtumat ja etenkin whatsapp ja facebook ryhmät ovat hyvä paikka vertaistuelle ja keskustelulle.

   Poista
 2. Minulla vähän sama juttu kuin Ninalla. Kukaan ystäväni ei pidä blogia. Kaksplussbileet oli aika räyheät oluen puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olutta ja viiniä oli kyllä tarjolla enemmän kuin tarpeeksi. Oluesta en niinkään välitä, mutta tuo viini saa suositukseni, jos rislingistä tykkää.

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta! Bloggaamisessa on parasta just se yhteisöllisyys ja vuorovaikutus!

  Olisipa ihana päästä itsekin blogibileisiin :)

  VastaaPoista

Instagram