#viikonräpsy 36/52

keskiviikko 13. syyskuuta 2017
Viime perjantaina järjestimme vauvakutsut yhdelle naapurustomme äidille, joka odottaa kolmatta lastaan. Kutsut eivät olleet perinteiset vaippakakku-vauvanruuansokkotesti-kantoliinansitomis-vaipanlaittosokkonanukelle-kutsut vaan yllätimme tulevan kolmen lapsen äidin ja veimme hänet syömään ravintolaan. Muutama meistä oli hieman koristellut pöytää vauvakutsuja varten.


Myllysaaren Kommodori ravintolassa oli todella hyvää lohikeittoa, joka ei ole maustettu ihan perinteisesti. Jälkiruuaksi oli Bus Gelaton itsetehtyjä jäätelöitä. Oikein hyviä nekin!

Ohjelmassa kutsuilla oli rentoa jutustelua. Arvuuttelimme tulevan vauvan nimeä ja arvoimmekin vauvalle nimet. Äitiä ja vauvaa muistimme pienellä korilla, jossa oli muun muassa pehmosoittorasia, kahvia, suklaata ja kevyttä lukemista äidille. Yksi juhlien järjestäjistä vielä lauloi kitaran säestyksellä Mestaripiirroksen.

Minä en ole koskaan aiemmin ollut vauvakutsuilla. Onko sinulla kokemusta vauvakutsuista tai babyshowereista?

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.

10 kommenttia

 1. En ole koskaan ollut äiti-vauva juhlissa. Silloin - kauan sitten - kun odotin omia lapsiani kyseisiä pirskeitä ei edes vielä ollut Suomessa. Vaikuttivat tosi mukavalta jutulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämäkin olivat vasta ensimmäiset vauvakutsut, joissa olin. Saattoivat olla samalla viimeiset, kun itsellä ja kavereilla alkaa olla jo vauva-ajat ohi.

   Poista
 2. Ihana juhla ollut teillä :) Minä en muistaakseni koskaan ole ollut vauvakutsuilla. Ja tuskinpa tulen osallistumaankaan, kun meille ei enää vauveleita tule ja tuskin kaveripiiriinkään :)

  VastaaPoista
 3. Vauvakutsuja ei ole tullut koettua vielä ainakaan, kenties sitten jossain vaiheessa jos lähipiiriin alkaa vauvoja putkahtelemaan :) Kivahan se on tämmöisiä juhlia järjestää, varsinkin porukalla.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa juhlia vauvaa ja äitiä! Itselleni pidettiin yllätysbailut odottaessa kettu-teemalla :D

  VastaaPoista
 5. Minusta kaikki tällaiset irtiotot arjesta on kaikille äiteille luksusta! Pitäisi järjestää useammin myös vaikka ei odottaisi lasta.. Hihii.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea! Ehdottomasti lisää pieniä irtiottoja elämään! Mukavaa viikkoa!

   Poista

Instagram