#viikonräpsy 17/52

perjantai 5. toukokuuta 2017
Vappuviikonloppuna meidän oli tarkoitus tehdä pihatöitä, siivota kesäkeittiö ja juhlia kevättä. Minä haaveilin myös mahdollisuudesta levätä sekä tehdä useampi blogiin liittyvä asia. Paljon oli odotuksia yhteen kolmipäiväiseen viikonloppuun. Välillä jo suunnittelin suuria vappujuhlia meille. Välillä taas ajattelin, että ei tehdä yhtään mitään.
 
Meillä oli vappuaattona maa valkoisena. Haravointi vaihtui pieneen metsäretkeen. Kesäkeittiön siivous skipattiin kokonaan. Blogijuttujakin tuli tehtyä vain murto-osa siitä, mitä alunperin suunnittelin. Vappujuhlia emme järjestäneet. Paistoimme sentään munkkeja ja kutsuimme toisen lapsiperheen meille "munkkiskumpalle" ja simalle. Hotdogit kävimme sitten syömässä heillä. Ja osa porukasta saunoi. Vauhdikkaan ja ohjelman täyteisen viikon jälkeen rento, suunnitelmilta ja aikatauluilta joustava viikonloppu tuli kyllä tarpeeseen.
 
Aattoaamuna herätessäni en vielä tiennyt yhtään mitä päivän aikana tulee tapahtumaan. Ainoa, mitä sovimme kaveriperheen kanssa vapun suhteen oli ettei kukaan saa stressata eikä kattauksen tarvitse olla viimeisen päälle, jos siis yhdessä päädytään syömään. Tärkeää oli rento yhdessä olo. Go with the flow-vappu tuli tarpeeseen!
 
 

 
#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.Miltä kuulostaa? Millainen vappu teillä oli? Tykkäätkö suunnitella asiat tarkasti etukäteen?
 

2 kommenttia

  1. Go with the flow -vappu kuulostaa just hyvältä! Me vietettiin vappua maalla ja nautittiin anopin tekemistä munkeista ja kotitekoisesta simasta. Olo metsän keskellä teki mielelle hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsä ja itsetehdyt munkit ja sima kuulostaa hyvältä! Pitäisi viettää enemmän aikaa metsässä... Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Instagram