Vuoden helpoimmat ja hauskimmat synttärit

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017
Nelilapsisessa perheessä saa järjestää monet synttärit vuodessa. Meillä on ollut vuosien varrella kaverisynttäreitä kotona, jääkiekkosynttäreitä ulkojäillä, futissynttärit jalkapallokentällä ja salibandysynttäreitä kuplahallissa. Huomaan, että oma synttäreiden järjestämisintoni on laantunut tässä vuosien mittaan. Välillä tuntuu, että juhlien järjestäminen on yksi pakollinen rasti arjen pitkässä "to do"-listassa. Siis enemmän rasite kuin ilo.



Tänä vuonna pääsimme kokeilemaan uutta tapaa viettää synttäreitä. Esikoisemme 11-vuotissynttäreitä juhlittiin nimittäin Lahden uudessa HopLop-seikkailupuistossa. Koskaan aiemmin en ole päässyt näin helpolla synttäreiden järjestämisen suhteen. Ja silti nämä taisivat olla hauskimmat synttärit ikinä! 



Minun tehtäväni oli vain varata synttärit HopLopista. Poika valitsi synttärihuoneeksi avaruushuoneen. Se olikin loistava valinta. Sekä sankari, että juhlavieraat viihtyivät huoneessa. Pojat ihailivat huoneen sisustusta, dapailivät huoneessa olevan ison ruudun edessä ja saivat ruudun avaruusoliotkin dapaamaan. Tarjottavaksi valitsimme yhdessä pojan kanssa Plus-tarjoilupaketin, joka sisälsi mehua, limsaa, popcornia, karkkia, hedelmiä, jäätelöpallokakun, donitseja ja keksejä. Aikuisille oli kahvia. Kotiin viemisiksi lapset saivat vielä pienet pehmolelut.




HopLopin henkilökunta otti juhlijat iloisesti vastaan sekä hoiti synttäreiden tarjoilun. Minä sain seurata juhlintaa sivusta ja ehdin ottaa valokuviakin. Esimerkiksi tytön kotona vietetyillä synttäreillä jäi valokuvat kokonaan ottamatta. Lahden uusi HopLop on rakennettu HopLopin uuden konseptin mukaan. Puistot mainostavat itseään sillä, että he tukevat aktiivisesti perheiden yhteisiä liikuntahetkiä. Lapsille ei sanota ei, vaan lapset saavat kokeilla rajojaan ja kokea onnistumisen elämyksiä. Näiden juhlien osallistujat olivat jo sen verran isoja ja kokeneita sisäleikkipuistojen kävijöitä, ettei heidän perässään tarvinnut koko ajan kulkea. Ei sillä, että olisin heidän perässään edes pysynyt. Minua haettiin välillä ottamaan valokuvia pojista eri paikoissa. Sain muuten otettua aikamoisen määrän tärähtäneitä valokuvia. Sen verran oli vauhdikasta meno! 



Synttäripakettiin kuului poletit, joilla pääsi ajelemaan sähköautoilla.

 

 
 
Tulivuoriliuku oli poikien mieleen. Itse en olisi uskaltanut laskea mäestä.
 
 
 



Safarialueella sai ratsastaa muun muassa seepralla.



Donitsiliukua minunkin oli ihan pakko päästä testaamaan.
 


Pallomeressä saa hienoja selfieitä, kun valot muuttavat pallojen väriä.



Onko sinulla kokemusta HopLop synttäreistä?
Miten teillä juhlitaan lasten kaverisynttäreitä?






Synttärit on toteutettu yhteistyössä HopLopin kanssa.
Tammikuussa HopLop järjesti yhdessä ravintola Rosterin kanssa pop-up ravintolan. Tässä video ravintolasta.
 
 

Meillä on aiemmin vietetty:

 
 
Seuraa blogia
 

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia,noilla synttäreillä on varmasti menoa riittänyt:)ja ihanan helpolta kuulostaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin yllätyin, miten helpolla pääsin. Minun ei tarvinut huolehtia edes siitä, että vierailla on juomista laseissa.

   Poista
 2. Meillä oli haaveissa Hoplop-synttärit, mutta kun hintaa olisi tullut lähemmäs 300 €, niin halut tyrehtyivät siihen :( Ihan turhan kallista lystiä, vaikka muuten konsepti on loistava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo hinta korkeaksi nousee, mutta lapset osaavat pitää kyllä hauskaa koko rahan edestä. Jos laskee tuntipalkan omalle ajalle, mitä menee synttäreiden järjestämiseen (siivous, leipominen ym.) niin eihän kotisynttäritkään ihan ilmaiset ole.. Tässä ruuhkavuosien puristuksessa on alkanut arvostaa omaa aikaa todella paljon.

   Poista

Instagram