#viikonräpsy 18/52

tiistai 9. toukokuuta 2017

Viime viikolla lapset kaivoivat vesi-ilmapallot esiin. Loput vappuilmapallotkin saivat vettä sisäänsä. Voi sitä riemua! Itsekin iloitsin auringosta ja lämmöstä. Perjantaina takapihalla tarkeni syödä jäätelöä paljain varpain.

Tämä viikko alkoi aurinkoisessa, mutta aivan liian kylmässä säässä. En ilahtunut ollenkaan maanantaisista lumihiutaleista.

Tervetuloa kesä! Sinua odotetaan jo!


#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kuvan viikon varrelta.


10 kommenttia

 1. Hieno kuva! Siitä on niin aistittavissa juuri juhlinnan ja lasten riemu, mutta yhtä aikaa se haikeus, että juhlat ovat ohi. Kesää minäkin odottelen jo kovasti, että saisi jo tulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän elää hetkessä ja nauttia siitä mitä on, mutta kyllä minä jo kesää ja lämpöä kaipaan! Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Minäkään en yhtään ole ilahtunut tästä viileydestä. Tänäkin aamuna töihin tullessa oli pakko lämmittää ahteriaan penkinlämmittimellä - sen verran kylmää oli!

  Mukavaa viikkoa kylmyydestä huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikkoa myös sinulle! Aurinkoa ja lumihiutaleita tänäänkin. Josko jatkossa enemmän aurinkoa ja vähemmän lunta.

   Poista
 3. Jaan tuskasi. Pojalla vaikeuksia ymmärtää miksi ulkovaatteiden määrä muuttuu päivittäin tai miksi parvekkeelle ei voikaan mennä puolialastomana. Tule jo lämpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta kertaa on saanut meilläkin nuorimmalle sanoa, että vaikka paistaakin aurinko niin nyt onkin puettava fleeceä ja tuulihousua ja paljon muuta.

   Poista
 4. Täälläkin mennään vielä kevytuntuvatakilla, niin ne kevättakit saa odottaa vuoroaan kaapissa. Meilläkin jo intouduttiin saippuakuplista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma talvitakkini on vielä pesemättä. Ihan hyvin sitäkin voisi vielä käyttää!

   Poista
 5. Perjantaina oli meilläkin niin ihanan lämmintä!!!ja tänään ollaan sitten revitty fleecehaalareita väliin,että tarkensi olla pihalla.
  Että kesää ikävöidään tääläkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei tarvitsisi enää kauan ikävöidä! Mukavaa viikkoa teille!

   Poista

Instagram