Muksutreffit Naurusaaressa

torstai 6. huhtikuuta 2017
Me käymme yleensä pari kertaa vuodessa sisäleikkipuistossa. Ja silloinkin vain siellä yhdessä ja samassa. Voitte siis kuvitella kuinka innoissaan meidän tytöt olivat, kun kuulivat pääsevänsä Vantaalle Naurusaareen. Innostunut ja hieman jännittynyt olin minäkin. Olihan kyseessä ensimmäiset bloggaajien treffit, joille osallistuin. Ketään osallistujista en ollut tavannut aiemmin. Näille treffeille osallistui Kaksplus blogiverkoston bloggaajia lapsineen.Jännittäminen oli turhaa, niin kuin yleensäkin tällaisissa tilanteissa. Suurin osa ajasta meni nimitäin tyttöjä vahtiessa. He tykkäsivät kiipeillä ja laskea mäkeä Naurusaaren putkissa. Tytöt ovat jo sen verran isoja, että minä sain ihailla ja vahtia kiipeilyä maasta käsin. Kesken kiipeilyn sain sentään houkuteltua tytöt hetkeksi synttärihuoneeseen nauttimaan Naurusaaren meille järjestämästä tarjoilusta. Tarjolla oli muun muassa kalapuikkoja, nakkeja, kasvispyöryköitä, porkkanoita, lanttuja, karkkeja, poppareita, viinirypäleitä ja salaattia.

Muiden bloggaajien kanssa tuli vaihdettua vain muutama sana. Parikymmentä ihmistä, joita en ole aiemmin nähnyt, mutta joiden elämästä tiedän yhtä ja toista blogien ja whatsapp-keskustelujen kautta. Aika hämmentävää! Alkujännitys karsiutui kuitenkin viimeistään siinä vaiheessa, kun kysyin eräältä bloggaajalta minkäikäinen hänen tyttönsä onkaan. Hänen lapsensa on siis poika! En luullut poikaa tytöksi, koska en ollut lasta vielä nähnyt. Kunhan sekoilin. Ja vähän kyllä hävetti. Sen keskustelun avauksen jälkeen ajattelin, että ei tämä nyt enää enempää voi pieleen mennä. Eikä mennyt. Bloggaajia oli paikalla paljon ja heidän nimet ja blogien nimet ja lapset ja kaikki meni iloisesti sekaisin päässäni.Kuva: Hanna - Ylipyykkivuorten 


Kotimatkalla oli mukava tutkia mahtavaa goodiepackia, jonka saimme. Tytöt joivat heti smoothiet ja minä testasin suklaapatukat. Niin paljon kaikkea ihanaa kassi sisälsi, että vielä kotiinkin riitti ihmettelemistä ja ihastelemista.Kiitokset yhteistyökumppaneille:
 

6 kommenttia

 1. Kuulostaapa oikein kivalta tapaamiselta, ja lapset ovat varmasti tykänneet tuosta paikasta. :)

  VastaaPoista
 2. Oli kiva tavata. Hassu fiilis rullaportaissa Jumbon puolella pohtia pari sekuntia, että pakko olla tuttu bloggaaja takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onneksi tavattiin! Ja kiitos kun suunnistit meidät Naurusaaren oville.

   Poista
 3. Just mietin,että miten voi muistaa kuka on minkäkin blogin takana. Mä oon ollu pienemmän blogi tapahtumas ja olin ihan totaalisen sekaisin kuka kirjoitti mitäkin:)
  Kivan kuuloinen tapaaminen ollut teillä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa oli ja aika meni nopeasti! Ja minä tosiaan olin ihan sekaisin kuka mitäkin blogia kirjoittaa. Nyt yhdistän ehkä muutaman blogin ja kasvot. :)

   Poista

Instagram