#viikonräpsy 12/52

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017
Olen aloittanut blogien lukemisen talvella 2012-2013. Tulin neljättä kertaa raskaaksi ja luin alkuun etenkin suurperheblogeja. Minua mietitytti etenkin se, että voiko neljän lapsen kanssa matkustella ulkomailla, poistua kotoa tai ylipäätänsä selvitä ja elää normaalisti?! Nyt nuo ajatukset ja pelot tuntuvat aika hassuilta. Miten olen tuollaisia asioita edes miettinyt. Tässä on kohta neljä vuotta takana nelilapsisena perheenä ja monta kertaa on ulkomaillakin reissattu.

Saman talven aikana aloin itsekin kirjoittaa blogia. Yhtenä ajatuksena oli kuvata tekemäni käsityöt. Toisena kirjoittaa arkipäiväisiä asioita ja sattumuksia itselle muistiin. Kolmantena ajatuksena oli yhteisöllisyys ja vuorovaikutus muiden bloggaajien ja blogin lukijoiden kanssa. Parasta bloggaamisessa on kommentit ja keskustelut kommenttiboksissa. Jo bloggaamisen alkumetreiltä haaveenani on ollut osallistuminen bloggaajien tapaamiseen. Neljä vuotta siihen sitten lopulta kuitenkin meni!

Viime lauantaina olin Kaksplusblogiverkoston muksutreffeillä Flamingon Naurusaaressa eli sisäleikkipuistossa. Mukavaa oli ja loppuhuipennus oli tämä mukaan saatu goodiepack täynnä ihania tuotteita.


Vaikka tämä oli ensimmäinen bloggaajatapaaminen, niin ei sentään ensimmäinen blogitapahtuma, johon osallistuin näiden vuosien aikana. Vuosi sitten Kodin Kuvalehden ihana bloggaaja Aino kutsui minut avecikseen Inspirations blog awardseihin. Eli gaalatunnelmia olen päässyt ihmettelemään. Ja olihan minun tarkoitus osallistua Kaksplusblogiverkoston pikkujouluihin, mutta tauti kaatoikin minut sänkyyn.

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.

Ps. Naurusaaren muksutreffeiltä on tulossa ihan oma kirjoituksensa, mutta tämä aika! Tuntuuko kenestäkään muusta, että tunteja on nykyään vähemmän vuorokaudessa?!Tässä vielä linkit yhteistyökumppaneiden sivuille 


HOUSE OF ORGANIC | HYVINVOINNIN TAVARATALO | MINIONES | AINU
Minut löytää:

Instagram: minnakil
Snapchat: minnakil
Facebook: Kiljustenblogi
 

7 kommenttia

 1. Kyllä bloggaamisen parasta antia ovat kommentit ja vuorovaikutus lukijoiden ja muiden bloggaajien kanssa!
  Kiva, kun pääsit "kylille" - nyt vaan useammin matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentit ja keskustelut on kyllä ehdottomasti parasta! Kiitos kun jaksoit kommentoida! :) Uusi tapaaminen on jo suunitteilla... Toivottavasti pääsen mukaan.

   Poista
 2. Toden totta, kommentit ovat parasta. Siitä tulee ihan höperö olo, jos vaan itsekseen bloggailee. Samoin tuo sosiaalinen media - toisinaan se on sosiaalista, toisinaan omaa monologia ;D
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorovaikutus on parasta! Eipä sitä muuten tulisi blogattua ja sosiaalista mediaa käytettyä.

   Poista
 3. Ihania nuo sun ajatukset lapsiperhe elämästä:) onneksi se on MELKEIN yhtä helppoa lähteä neljän lapsen kanssa reissuun kuin kahden!!
  Kommentointi on kyllä mullekki tosi tärkeä osa bloggaamista, siitä saa aina kummasti uutta motivaatiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi lapset myös kasvaa. Sekin helpottaa pakkaamista ja reissuun lähtöä, kun isommat voivat jo osallistua valmisteluihin.

   Poista

Instagram