Kulttuuria Keravalla - Näkyväksi neulottu

perjantai 10. helmikuuta 2017
Tammikuussa luin inspiroivan värikkäästä Hupsistarallaa-blogista Keravan taidemuseo Sinkassa olevasta Näkyväksi neulottu - näyttelystä. Halusin ehdottomasti päästä näkemään näyttelyn. Näyttely on avoinna 5.3 saakka, joten vielä siellä ehtii käymään. Suurimman vaikutuksen minuun tekivät oikean kokoiset virkatut ihmiset ja virkattu poliisiauto. Eniten ehkä häkellytti K-18 kanavatyöt. Teoksia on kolmessa kerroksessa, joten paljon siellä on muutakin nähtävää.

Minä sain seuraksi Keravalle ystäväni. Googlettelun ja Facebookissa tehdyn kyselyn perusteella päätimme käydä Keravalla museon lisäksi myös sushilla. Sushi housessa oli paljon erilaisia ja tuoreita susheja. Viikonloppuna lounasbuffet maksoi 12,50€. Paikka saa meiltä molemmilta suositukset. Onneksi emme kuunnelleet ihmisiä, jotka ehdottivat meille käyntikohteeksi ABC:tä ja Lidliä.Ps. Minun suosikkitöideni takana ovat virkatun poliisiauton on tehnyt Kaija Papu ja virkatut ihmiset  ja vessan tehnyt Liisa Hietanen. Kannattaa käydä katsomassa heidän nettisivujaan.

12 kommenttia

 1. Ei kai kukaan tosissaan niitä ehdottanut 😳

  Mut hei, kiitti tuosta näyttelyvinkistä. Täytyypä käydä itsekin se katsastamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko. Enkä minä semmoisia ehdotuksia tosissani ottanut. Kannattaa kyllä käydä katsomassa. 😀

   Poista
 2. No mutta wau!!! Oliskohan hiihtolomalla aikaa käydä tuolla ja samalla siitä suikkais nopsasti Heurekaan... Kiitti vinkistä :D

  VastaaPoista
 3. Minullakin on suunnitelmissa käydä katsomassa tuo näyttely. Olen alkuvuoden aikana käynyt useammankin kerran Keravalla, mutta en ole saanut aikatauluihini mahtumaan tuota näyttelyä. Asumme noin kahdeksan kilsan päässä Sinkasta, joten ei voi nyt olla edes matkasta kiinni tuonne näyttelyyn meneminen.

  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehdit näyttelyyn! Mukavaa viikonloppua myös teille!

   Poista
 4. Mä kävin kanssa katsomassa näyttelyn muutama viikko sitten. Oli aika huikea! En yleensä tykkää nykytaiteesta, mutta tällainen käsityötaide on omaan makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin lukemassa blogistasi postauksen näyttelystä. :)

   Poista
 5. Huomasin instassasi kuvia näistä ja olin jo heti käsi pystyssä menossa tuonne :) Hauska näyttelyidea <3

  VastaaPoista
 6. Huomasin muuten, että näyttelyaikaa on pidennetty 19.3. saakka eli vielä ehtii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Toivottavasti mahdollisimman moni kiinnostunut ehtii näyttelyyn! On ilmeisesti ollut suosittu, kun näyttelyaikaa on pidennetty. :)

   Poista

Instagram