Blogi facebookissa

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016
Nyt sain vihdoin tehtyä blogille Facebook-sivut. Joskus aiemminkin yritin luoda facebook-sivuja, mutta en vain osannut. Välillä tosiaan olen uskomattoman taitamaton yksinkertaisissa tietokoneisiin liittyvissä jutuissa ja samaan aikaan käytän sujuvasti  esimerkiksi Snapchattia ja instagramia. Tällä viikolla etsin jopa sitä, miten tietokoneella saa tehtyä @-merkin! Mies katseli vieressä eikä ollut uskoa silmiään. Kyllä minuakin jälkeenpäin nauratti! Neuvoin tietokoneella olleita lapsia sivusta päin ja jotenkin en hahmottanut/muistanut ollenkaan mistä tulee @-merkki.

Tässä olisi linkki blogin Facebook-sivuille. Jatkossa linkkaan sinne uudet postaukset. Lisäksi sinne tulee sellaista mitä ei tänne blogiin saakka päädy. Ainakin kuvia ja linkkejä minua kiinnostaviin asioihin. Käykäähän tykkäämässä! Ehkä minäkin tässä pikku hiljaa opin käyttämään tuota facebook-sivustoa. Minulla on kyllä ollut henkilökohtainen facebook-tili aktiivisessa käytössä jo vuosia. Eli ei tämä mikään ihan uusi juttu ole. Sen verran voisi joku viisaampi kuitenkin kertoa, että miten saan lisättyä tuon sivun nimen alle "henkilökohtainen blogi". Sellainen kun näkyy blogien facebook-sivuilla lukevan.

Tässä linkkejä:

 
Instagram tilini: minnakil
 
Snapchat: minnakil
 
 
 
Ja tässä meidän pienin muru. Oma ilmeeni taisi olla vähän saman näköinen, kun sain facebook-sivut luotua.
 Mukavaa viikkoa!

7 kommenttia

 1. Mahtava juttu, klikkailen juurikin luoksesi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tervetuloa seuraamaan muissakin somekanavissa!

   Poista
 2. Ihanaa.. :D kävin klikkaamassa itseni seuraajaksi myös iG:ssä ja FB:ssä!

  VastaaPoista
 3. Kiva - kävin tykkäämässä :). Mullahan ei ole henkilökohtaista Facebookia lainkaan, mutta blogin Facebookin kautta olen tutustunut sen hyödyllisiin käyttömahdollisuuksiin - kissakin löytyi Facebookin kautta :). Mutta mullakin lukee blogin Facebook-sivuilla, että "yhteisö", enkä ole saanut vaihdettua "henkilökohtaiseksi blogiksi". Olen ilmeisesti alunperin valinnut väärän vaihtoehdon liittyessäni enkä tiedä saako tuota enää vaihdettua muuten kuin poistamalla tili kokonaan ja luomalla uusi?!

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta huomasin viestisi. Tervetuloa seuraamaan!

  VastaaPoista

Instagram