Inspiration Blog Awards 2016 - tieni blogigaalaan aveciksi

maanantai 25. huhtikuuta 2016
Lauantai aamuna olin valmistautumassa elämäni ensimmäiseen juoksukouluun. Vähän jännitti. Pian jännitys nousi kuitenkin aivan uudelle tasolle, kun sain Snapchat viestin Uraäidin Ruuhkavuodet-blogin kirjoittajalta. Hän pyysi minua aveciksi illan blogi gaalaan.

Teki mieli lähteä gaalaan, mutta samalla myös pelotti ja jännitti. Minulla ei oikeasti ollut tilaisuuteen sopivia vaatteita. Tai siis olisi ollut ehkä yksi toppi, jota olisi voinut ajatella. Minulla ei myöskään ollut yöpaikkaa Helsingissä. Viimeinen juna kun olisi lähtenyt jo pari tuntia ennen gaalan loppumista. Miehellä oli koko iltapäiväksi ja illaksi salibandy valmennuksia turnauksessa ja minun oli tarkoitus olla iltapäivä tyttöjen kanssa kotona. Niin ja enhän minä edes tuntenut Uraäidin Ruuhkavuosia. Olemme vain seuranneet toistemme blogeja sekä toisiamme Snapchatissa. Teki mieli sanoa ei, koska yhtälö tuntui aika mahdottomalta. Juoksukouluni loppui klo 13.30 Lahdessa ja gaala siis alkaisi klo 20.00 Helsingissä.Soitin jo Uraäidille ja sanoin, että en ehkä tulekaan. Mutta koska houkutus lähteä katsomaan mitä siellä blogigaalassa oikein tapahtuu oli niin suuri ja läheiseni kannustavia, niin päädyin varaamaan hotellihuoneen Helsingistä. Tai oikeastaan sen varasi minulle naapuri ja juoksukoulukaveri, joka oli itsekin lähdössä Helsinkiin. Juoksukoulun jälkeen vein kaveria junalle autolla ja samalla hän varasi minulle huoneen kännykällä. Mies otti 2-vuotiaan mukaan turnaukseen ja oli muutenkin alusta asti kannustava tämän gaalareissun suhteen.Minun oli tarkoitus lähteä aikaisemmalla junalla Helsinkiin juhlavaatteita ostamaan, mutta 6-vuotias ei halunnut lähteä turnaukseen. Niinpä otin tytön mukaan kaupungille etsimään vaatteita. VILAsta sain todella loistavaa palvelua ja päädyinkin ostamaan sieltä koko asuni kenkiä lukuun ottamatta. Myyjä vielä lopuksi höyrytti jakkuni suoraksi. Kunnollisia kenkiä en löytänyt, joten päädyin lopulta ostamaan ballerinan tyyppiset kengät HM:ta. Myös meikkejä piti käydä ostamassa. Meikkivoiteelle oli todellakin tarvetta, koska minulla oli jättimäisiä finnejä! Uraäiti pyysi "tätienergiaa" seurakseen blogigaalaan ja saikin hermoilevan finninaaman!Pikainen pyörähdys kotona ja ajoin juna-asemalle. Ehdin junaan noin puoli minuuttia ennen sen lähtöä. Helsingin rautatieasemalta menin hotellille taksilla. Vähän luksusta päivän säntäilyn jälkeen. Ja suuntavaistoni on sen verran huono, että pakko oli ottaa varman päälle. Hotellissa ehdin käydä pikaisesti kylvyssä ja meikata ennen kuin Uraäiti tuli hakemaan minua taksilla gaalaan. Gaala pidettiin Kattilahallissa. Gaalassa oli pieniä sormiruokaherkkuja, juomia sekä valokuvauspisteitä, joissa kuvauttaa itsensä. Olin hieman pyörällä päästäni päivän tapahtumista. Ilta oli kuitenkin onnistunut. Juttelimme paljon Uraäidin kanssa sekä tapasin myös Nainen talossa-bloggaajan. Katselin ihmisiä ja heidän pukeutumistaan. Tällaisessa tilaisuudessa se ei liene epäkohteliasta.


Näin jälkeenpäin ajateltuna ei tunnu, että olisin tavannut Uraäidin vasta ensimmäistä kertaa. Ehkä juurikin Snapchatin ansioista hänen äänensä ja eleensä olivat jo tuttuja. Eli ihan kuin oltaisiin tavattu jo aiemmin.
Kannatti uskaltaa, heittäytyä ja tehdä jotain uutta. Milloin sinä olet viimeksi heittäytynyt ja tehnyt jotain tavallisesta poikkeavaa?

Täältä voi käydä katsomassa gaalan voittajia.

Blogin ja minut löytää Facebookista, Instagramista, sekä Snapchatista nimellä minnakil. Blogia voi seurata myös Bloglovinissa ja Blogipolulla.

6 kommenttia

 1. Oli kiva tavata :). Ja hienoa, että noin nopealla varoitusajalla onnistuit tyylikkäästi gaalailemaan. Reipasta! Lähipiirille papukaijamerkki kannustuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Lähipiiriä ja etenkin miestä on kyllä kiittäminen gaalailun mahdollistamisesta!

   Poista
 2. Mahtavuutta ja hiphurraa, ihanaa että hypääsit. Uskon että hypyt tuntemattomaan kannattavat AINA (tavalla tai toisella)!
  Ja upealta näytät kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin uskon heittäytymiseen ja hyppyihin tuntemattomaan. Jotenkin sitä on vain iän ja lasten myötä kangistunut.

   Poista
 3. Hienoa, kun pystyit tekemään nopeita päätöksiä ja sait kaiken vielä järjestymään niin, että pääsit mukaan. Näytät upealta kuvissa! Minä olen ylittänyt itseni monen monta kertaa yritykseeni liittyvissä asioissa, varsinkin yritystaipaleen alkuvaiheessa. Myös sillä epämukavuusalueella on tullut oltua. Luulen, että erilaiset blogigaalat olisivat niin reilusti mun epämukavuusaluetta, että jäisivät täysin väliin. En ole mikään seurapiireissä minglailija, vaikka kavereiden seurasta tykkäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jäikin kirjoittamatta se, että en todellakaan ole kuin kotonani vieraassa seurassa ja seurapiireissä. Mutta mukavaa oli ja mahtava kokemus! Onneksi tuli lähdettyä.

   Poista

Instagram