Pikajuhlat 6-vuotiaalle

torstai 7. huhtikuuta 2016
Vanhin tyttäremme, kolmas lapsemme täytti jo jokin aika sitten 6 vuotta. Juhlia ei ehditty eikä pystytty järjestämään muuton ja mahataudin vuoksi. Sukulaissynttärit jäävät nyt ensimmäistä kertaa hänellä väliin. Kaverisynttärit järjestettiin eilen. Lyhyellä varoitusajalla lähetimme tekstiviestikutsut muutamalle kaverille. Hoitolapset eivät olleet hoidossa juhlapäivänä, mutta päivälle oli buukattu verikokeessa käynti, eskarikeskustelu ja kaupassakäynti sekä kodin raivausta. Niinpä juhlat piti saada nopeasti ja helposti.

Kuusivuotiaasta oli jo paljon apua juhlien järjestämisessä. Hän pyyhki tuoleja, kokosi kaikki coctailtikut, kirjoitti nimilaput vieraille ja auttoi pöydän kattamisessa.


Coctailtikkujen lisäksi tarjolla oli suolaisia keksejä, munkkeja, popcornia sekä "jäätelökakku". Kakku oli koottu vanilja- ja mansikkajäätelöstä, marengeista, prinsessakekseistä ja vaahtokarkeista.Juhlat alkoivat hienosti kun melkein kaikki vieraat tulivat yhtä aikaa ja lauloivat ovella onnittelulaulun. Ensin oltiin pullonpyöritystä. Eli pulloa pyöritettiin ja keneen pullo osui, niin hän sai antaa lahjan ja onnitella. Seuraavaksi herkuteltiin juhlapöydässä.

Ainoana ohjelmana oli korujen tekeminen kumilenkeistä. Tytöt olivatkin innokkaita korujen tekijöitä. Juhlien aikana valmistui useampi kaulakoru, rannekoruja sekä yksi sormuskin. Osa vieraista ei malttanut poistua ollenkaan kumilenkkirasian äärestä. Nuo kumilenkit on muuten ostettu Tigerista.

 

 
Korujen tekemisen lisäksi vieraat leikkivät Littlest Pet Shop-leluilla. Ovat juuri nyt meidän tytön suosikkileluja ja ilmeisesti monen muunkin.  
 
Seuraavan kerran meillä juhlitaan syntymäpäiviä heinäkuun lopussa, kun kuopus täyttää 3 vuotta. 


4 kommenttia

 1. Ihanat juhlat. :) Korujen tekeminen on varmasti ollut mieluisaa puuhaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanat juhlat :D Jäätelökakku on ihan paras lasten mielestä. Meilläkin oli viimeksi jäätelöjuna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäätelö tosiaan maistuu useimmille. Meidän 6v ei syö suklaata missään muodossa, joten mutakakkuakaan ei voi ajatella.

   Poista

Instagram