Vinkkaus arvonnasta + palkinto

keskiviikko 17. syyskuuta 2014
Osallistuin arvontaan Puikot hukassa ja langat solmussa-blogissa. Ja tällä viikolla posti toi palkinnon kotiin! Tarkoitushan on, että en tänä vuonna osta uusia lankoja vaan käytän jo aiemmin hamstraamiani lankoja. Nämä langat eivät kuitenkaan jää varastoon pölyttymään. Näille on jo suunnitelma. Ja joka tapauksessa minun oli tarkoitus heti ensi vuonna ostaa jotain ei-novitaa. Tähän saakka, kun olen neulonut lähes pelkästään Novitan langoista, niin nyt olisi kiva kokeilla muitakin lankoja. Näistä keristä on hyvä aloittaa. 
 


Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun voitin jotain blogiarvonnasta. Blogiarvonnoissa on hyvät mahdollisuudet voittaa, koska osallistujia ei niin kovin paljon ole. Tässäpä teillekin vinkki yhdestä arvonnasta.

Kuusin kotona-blogissa voi voittaa mm. jonkin näistä sisustustauluista. Käykäähän osallistumassa. Aikaa on tämän kuun loppuun eli vielä ehtii. Itse muuten seuraan Kuusin kotona-blogia muun  muassa sen vuoksi, että blogia kirjoittaa neljän lapsen äiti. Jonkinlaista vertaistukea siis.
 4 kommenttia

  1. Sähäkän väriset langat! Ja kiitos mainostuksesta :) Niin, ja arvaas....mä sain yhden villasukan valmiiksi ja ajattelin tänään aloittaa sille paria. Sä oot saanut mun innostuksen vähän heräämään.

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että palkinto saapui perille asti. :)

    VastaaPoista

Instagram