Lapsuuden maisemissa

maanantai 21. heinäkuuta 2014

En ole maalta kotoisin, mutta lapsena vietin lähes kaikki viikonloput ja lomat maalla mummolassa. Teininä paikka tuntui lähinnä työleiriltä, eikä maalle meno aina innostanut. Aika on tehnyt tehtävänsä. Olen vieläkin ihan fiiliksissä viime viikonlopusta, jonka saimme viettää maalla mummolassa. Mummokin, joka ei enää asu kotonaan haettiin viettämään lämmintä kesäpäivää meidän kanssamme. Isäni oli kanssamme maalla koko viikonlopun. Hän pelasi poikien kanssa jalkapalloa, kunnosti aitasta löytyneet pyörät ja vei pojat pyöräretkelle ja uimaan, vei vauvan vaunulenkille, teki hyvää ruokaa, kertoi hauskoja juttuja...
Viikonloppuun mahtui siis hyvää ruokaa, uimista, saunomista, pyöräilyä, jalkapallon pelaamista ja valokuvaamista sekä haaveilua järjestelmäkamerasta.


Kotiin tuomisena meillä oli hyviä muistoja ja kanttarellejä sekä rentoutuneita ja hyväntuulisia perheenjäseniä. Sen verran hyvä pöhinä meillä oli, että heti kotiin tullessa saimme raivattua autotallista takakontillisen verran romua vietäväksi seuraavana päivänä kaatopaikalle. Tästä on hyvä aloittaa uutta viikkoa!
   


Lähetä kommentti

Instagram