Tyttöjen loma Espanjassa

torstai 22. toukokuuta 2014

 
Vietin toukokuisen viikon Espanjassa äitini ja tyttärieni (4v ja 9kk) kanssa. Lasten ehdoilla mentiin, joten viikko kului uima-altaalla, hiekkarannalla ja leikkipuistossa. Myös markkinoilla kävimme ja viimeisenä iltana kävimme katsomassa myös keskustan rantakadun menoa.
 
 
 
Vauvalle ulkomaanmatka oli ensimmäinen. Neljännen lapsen kohdalla ottaa jo aika rennosti. Lento oli aikainen, joten kotoa matkaan lähdettiin yöpuku päällä. Yöpuku jäi sitten koko päiväksi päälle.
Paluulennolla olin kolmistaan tyttöjen kanssa. Äitini jäi vielä viikoksi Espanjaan lomailemaan. Tämä jälkimmäinenkään viikko ei mene ihan lepäilyyn ja meidän vierailusta toipumiseen. Siitä pitää huolen meidän ekaluokkalainen, joka lensi äidin miehen kanssa viikoksi äitini seuraksi. Pojan kanssa näimme lentokentällä sen verran, että ehdimme muutaman sanan vaihtaa. Halaamaan emme ylettyneet, kun kerrosten välillä vaihdoimme kuulumiset.
Eskarilainen lomaili Espanjassa jo viime syksynä.Minulla oli reissussa uusi leikkikalu kamera. Nämä viimeiset kuvat on uudella kameralla otettuja.4 kommenttia

Instagram