Esittelyssä goodiebag

sunnuntai 20. tammikuuta 2019
*Kaupallinen yhteistyö #kppikkujoulut

Vietimme joulukuussa Kaksplusblogiverkoston bloggaajien kanssa pikkujouluja Lempäälän Ideaparkissa ja Tampereella. Joulukuussa kirjoitin pikkujouluista, joissa pääsimme mm. high heels-tanssitunnille ja Naimaan.

Hauskojen muistojen lisäksi pikkujouluista oli kotiin viemisenä runsas ja laadukas goodiebag. On aina ihanan jännittävää, kun pääsee kurkistamaan goodiebagiin. Sisältö ei ole vielä koskaan ollut pettymys, eikä se ollut sitä tälläkään kerralla.

Ensimmäisenä kassista tuli vastaan ihana tuoksu. Epäilin heti, että kassista löytyy jotain ihanaa Lushilta. Minun kassistani löytyi Big Buffy kuoriva vartolovoide, Milky Bar saippua, Floating Island kylpysula ja Cloak Of Invisibility kylpyöljy. Joskus Lushin tuotteet ovat liian voimakastuoksuisia minun makuuni, mutta Big Buffy ja Milky Bar olivat ihanan miedon ja miellyttävän tuoksuisia. Olen saanut viettää ylellisiä suihku- ja käsienpesuhetkiä. Kylpysulan ja kylpyöljyn annoin kylpyammeen omistavalle ystävälleni.Medisoftin tuotteet ovat tuttuja jo aiemmista goodiebageistä. Ainoastaan käsihuuhde oli minulle uusi tuote. Mielellään en käsihuuhdetta kotona käytä, mutta uhkakin vatsataudista saa minut pullosta käsihuuhdetta pumppaamaan. Medisoftin käsihuuhde sopii onneksi myös herkälle iholle. Vartalovoidetta, käsivoidetta ja pesunestettä käytämme koko perhe.

 

Hieman nostalginen olo valtasi minut, kun löysin goodiebagistä Dermosilin shampoon ja hoitoaineen. En ole vuosiin käyttänyt Dermosilin tuotteita. Ollessani aiemmin töissä sairaalassa kahvihuoneen pöydälle ilmestyi säännöllisin väliajoin Dermosilin kuvasto. Aina siitä löytyi jotain tilattavaa! Tuotteissa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Ehkä nyt olisi jo aika vuosien tauon jälkeen tehdä Dermosil-tilaus. Edellisestä on aikaa varmasti jo yli 10 vuotta! Nyt testaamani shampoo ja hoitoaine ovat miellyttävän tuoksuisia ja jättävät hiukset silkkisen tuntuiseksi.Kassista löytyi tuttu ja hyväksi havaittu tuote eli Airamin termospullo. Kerran teet reppuun kaataneena arvostan termospulloissa sitä, että nesteet pysyvät pullon sisällä vaikka pullon kääntäisi ylösalaisin. Tämä Airamin malli on juuri sellainen. Tällainen pieni pullo on kätevä antaa myös lapsille mukaan turnausmatkalle. Meillä on pojilla usein mukana pelireissuilla Pasta Snack Pot. Kuppiin lisätään vain kuuma vesi ja kohta on pieni pasta-ateria valmis. Tämä termosmuki on sopivankokoinen pelireissulle mukaan otettavaksi. Ei tarvitse poikien aina vain leipää pupeltaa pelien välissä.


Namituvan sydämenmuotoiset rakkaus salmiakit hävisivät nopeasti kupista joulun aikaan. Samoin Enkelin eväspussin piparikaramellit. En edes kuvia ehtinyt ottaa. Etenkin salmiakit saivat kehuja monilta aikuisvierailta.Oliko tuttuja tuotteita?
Mikä on sinun suosikkisi?

10 kommenttia

 1. Dermosilin tuotteet ovat kerrassaan loistavia <3 Mun blogista löytyy isosta osasta myös kokemuksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä, miksi olen ollut käyttämättä Dermosilin tuotteita näin pitkään. Pitää ehdottomasti korjata tämä "virhe". Täytyykin tulla blogiisi lukemaan kokemuksiasi tuotteista. Varmasti on tullut paljon uusia tuotteita edellisen tilaukseni jälkeen. :)

   Poista
 2. Olipa kiva goodiebag! Mun lemppareita näistä olisi varmaankin nuo Lushin tuotteet :)

  VastaaPoista
 3. Noi Dermosilin tuotteet on joskus ollut itsellänikin kokeilussa! Nykyään ostan ihonhoitotuotteet lähinnä apteekista, kun on niin haastava iho :D

  VastaaPoista
 4. Mie oo Itseasiassa aikaisemmin edes käyttänyt mitään dermosilin tuotteita 🙈 Airamin termarista tuli mulle laukun vakiovaruste 😊💪🏼

  http://starbox.fi/sangynalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin ollut todella pitkä tauko Dermosilin tuotteiden käytössä. Olin jo unohtanut koko merkin olemassaolon.

   Poista
 5. Paljon kivoja tuotteita ja Dermosil on aina varma valinta :)

  VastaaPoista

Instagram