Perjantaimyyssit Espanjasta

lauantai 28. lokakuuta 2017
Meidän kahden viikon syysloma on mennyt varsin vauhdikkaissa tunnelmissa. Paljon on puuhattu kaikenlaista. On uitu meressä ja uima-altaalla. On käyty markkinoilla, ostoskeskuksessa ja Kiinakaupoissa. On pelattu jalkapalloa, koripalloa, sählyä, biljardia ja pingistä. On lenkkeilty juosten ja kävellen. On luettu kirjoja ja pelattu puhelimilla. On pelattu myös korttia ja dominoa. Olemme lisäksi tavanneet paljon ihmisiä.


Oikeastaan kaikkea muuta on ollut riittävästi, paitsi pysähtymistä. Loma on melkein lipsahtanut suorittamiseksi.Nyt loppulomasta aloin lukemaan Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia- kirjaa. Se on ollut hyvä pysäyttäjä itselle. Lapsistakin on ollut jo havaittavissa reissuväsymystä. Lepotauot, pysähtyminen, ohjelman vähentäminen. Niillä on aloitettu tämä viikonloppu.
Miten sinun viikonloppusi kuluu?

Minä osallistun tällä postauksella Mansikkatilan mailla-blogin Perjantaimyysseihin. Käy ihmeessä lukemassa muisenkin osallistujien kirjoitukset sekä osallistumassa itsekin!

Mukavaa viikonloppua! Aurinkoiset terveiset Espanjasta!


22 kommenttia

 1. Ihana oivallus aloittaa viikonloppu pysähtymisellä <3
  Useasti touhu vie mukanaan ja jossain vaiheessa sitä huomaa, että nyt kaipaa vain olemista. Nauttikaa <3
  On ollut mahtava kattella teidän kuvia sieltä :)
  Rentouttavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä touhua riittää niin paljon, että pitää muistuttaa itseään pysähtymään. Vielä tämä päivä nautitaan Espanjan lämmöstä.

   Poista
 2. Ihania kuvia :) Rentouttavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. nauttikaa auringosta, se on parasta!

  VastaaPoista
 4. Ihanat aurinkoiset myyssit <3 Tervetuloa kotosuomeen, huomenna saattaa olla lumet jo sulaneet, nyt jo tulee vettä sen verran paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava palata kotiinkin, vaikka kiva loma ollutkin.

   Poista
 5. Olen somessa lukenut Maaret Kallion ajatuksia ja pitäisi ostaa tuo kirja jonka olit lomalla lukenut :)
  t. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä kokonaan tuota kirjaa lukenut, mutta alku vaikuttaa kovin lupaavalta.

   Poista
 6. Kuulostaa ja näyttää ihanalta! En usko, että tuon loman jälkeen kuitenkaan tarvii lomaa lomasta toipumiseen.;) Täällä kun ei oikein kunnon kesää ollutkaan, niin ajattelen, että olette vain nauttineet kesästä ja lämmöstä! Meillä oikeastaan kukaan ei ole rantatuolissa viihtyvää sorttia, ja melkein aina olemme kaivanneet kotiin jo viikon jälkeen (ainakin noista etelän kohteista), jos reissu on kestänyt kauemmin kuin viikon. Tänään on satanut vetää ja lumi on muuttunut loskaksi ja sulanut enimmäkseen pois. Nauttikaa nyt siis täysillä loman viimeisistä hetkistä, auringonpaisteesta ja lämmöstä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkistynyt olo loman jälkeen. Jaksettiin miehen kanssa todella rakentavasti ottaa vastaan väsyneiden lasten iltakiukut. Toivottavasti tämä löysähermoisuus jatkuu!

   Poista
 7. Ihana tuo viimeinen kuva! Mekin lähdemme maanantaina Espanjaan -tai oikeammin varmaan Kataloniaan, sillä sehän julistautui nyt itsenäiseksi. Saas nähdä muuttuuko jotain -tai kuinka nopeasti ja mitä muuttuu...mielenkiintoista! Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää matkaa Kataloniaan! Yksi ystäväni olikin siellä juuri julistautumisen aikaan. Oli kuulemma hienot ilotulitukset.

   Poista
 8. Ihana loma ollut teillä, ja tosiaan suorittamiseksi menee helposti itselläkin, kun haluaisi toki ottaa kaiken irti lomasta. Pysähtyminen ja hiljentäminen tekee hyvää :)
  Oma viikonloppu on mennyt vatsataudissa (sekä minä että lapsi).

  VastaaPoista
 9. Voi että mikä loma, kylläpä tuli kaipuu jonnekin lämpimään ja aurinkoon <3 Pysähtyminen on kyllä tärkeää välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko teki oikein hyvää. Nyt jo kotona kaikki valot päällä. En halua pimeää!

   Poista
 10. Voi mikä ihana loma teillä! Niinhän siinä helposti käy että lomasta kun oikein haluaa nauttia niin se rauhoittuminen saattaa unohtua...
  Iloista marraskuun alkua sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi saatiin lomailla kaksi viikkoa. Ehti myös pysähtyä. Mukavaa alkavaa viikkoa myös teille!

   Poista
 11. Minusta on hyvä muistaa pysähtyä lomalla. Se on helposti niin, että se arjen rytmi jää päälle. Pitää melkein pakottaa itsensä hiljentämään vauhtia! Hyvä oivallus siis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysähtyminen ei ole ihan helppoa nykyään. Tyhjät hetket täyttää esimerkiksi kännykkää ja somea selaamalla.

   Poista

Instagram