Katseenkestävä ja toimiva tuuletus- ja pyykinkuivausteline

tiistai 10. lokakuuta 2017
Käydessämme asuntomessuilla Mikkelissä kiinnitin heti alkuun huomioni monen talon seinässä olleeseen pyykki/mattotelineeseen. Teline vaikutti todella kätevältä ja tukevalta. Lisäksi tuote on suomalainen. Käyttämättömänä teline oli litteästi seinää vasten eikä levitettynäkään vienyt suurta tilaa. Meillä ei ollut minkäänlaista matto- tai pyykkitelinettä ulkona, joten tällaiselle tuotteelle oli tarvetta. Olin jo tehnyt ostopäätöksen telineestä ennen kuin tapasimme näiden tuuletus- ja tomutustelineiden esittelijän. Hän lupasi meille messutarjouksen, nopean toimituksen ja kaupanpäälle nuo kuvassa näkyvät isot pyykkipojat. Kaupat oli siinä vaiheessa sovittu. Vasta myöhemmin hoksasin kysyä alennusta bloginäkyvyyttä vastaan. Tai mieshän sitä oikeastaan pyysi. Minä vain olen niin huono mainostamaan tai edes mainitsemaan blogiani.

Tässä ensimmäisessä kuvassa Duster-tuuletusteline on kasaan taiteltuna. Aputaso on nostettu ylös ja teleskooppiset tuuletusvarret on painettu kasaan.
Tilauksen jälkeen meni vain muutama päivä, kun teline oli saapunut meidän lähipostiin. Hieman enemmän meni aikaa siihen, että mies ehti kiinnittää telineen seinään. Itse kiinnittämisessä ei kovin kauaa mennyt.


Messuilta ostimme myös Verisure hälytinjärjestelmän kotiin. Sekä nämä alemmassa kuvassa näkyvät juuri pakkauksistaan telineelle nostetut puuvillaiset Lina hamam-pyyhkeet. Näihin pyyhkeisiin me olemme ihastuneet! Ohuet pyyhkeet vievät vähän tilaa, mutta kuivaavat silti hyvin ja kuivuvat nopeasti.


 


Elokuussa kirjoitin blogiin meidän päivästä asuntomessuilla. 
 
 
 
Kävitkö sinä asuntomessuilla?
Ostitko jotain?
Huomasitko nämä tuotteet, jotka me ostimme?

8 kommenttia

 1. Ompas kivalta näyttävä! Meillä on tällä hetkellä tooosi ruma, ja osittain rikkinäinenkin kuivausteline. Pitäisi kyllä myös hankkia jo uusi tilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän on siis kuivausteline ja matontamppausteline samassa. Kätevää.

   Poista
 2. On kyllä tosi kätevän näköinen niihin perinteisiin matto- ja pyykkitelineisiin verrattuna! ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vie paljon vähemmän tilaa, kun perinteiset matto- ja pyykkitelineet.

   Poista
 3. Kätevän oloinen teline :) Itse ihastuin Habitare-messuilla sellaiseen puiseen pyykinkuivaustelineeseen, joka olisi näin kerrostaloasujalle mainio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puiset pyykkitelineet oli kauniita. Näin somessa kuvan. Meillä on ihan perinteiset muoviset, mutta ovat piilossa kodinhoitotilassa.

   Poista
 4. Tosi näppärän näköinen, eikä varmasti ole tiellä! :)

  VastaaPoista

Instagram