#viikonräpsy 32/52

tiistai 15. elokuuta 2017
Viime perjantaina istuskelin aurinkotuolissa kaverin kanssa. Tai siis oikeasti tilanne oli se, että istahdimme hetkeksi alas ja katselimme kun seitsemän lasta ja yksi koira sinkoili edes takaisin. Kaverini ehdotti kesäteatterin yönäytökseen lähtemistä. Minua ei tarvinut kahta kertaa pyytää. Ennen teatteria ehdimme käydä metsässä kävelyllä koiran kanssa. Saaliiksi tuli kakkapussin (puhtaan) täydeltä kantarellejä.
Ihanaa kun kalenteri on joskus niin tyhjä, että on mahdollisuus toteuttaa myös extempore-juttuja. Tällä hetkellä meillä on menossa kalenterin täyttö syksyn osalta. Kalenteriin on ilmestynyt lasten treenien lisäksi turnauspäiviä futiksesta ja salibandystä. Muutamia aikuisten menoja on varattu viikonloppuihin. Kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa ei ole vielä saatu ujutettua mihinkään.

Tällä hetkellä pohdin, että mitä kaikkea minun on mahdollisuus säännöllisesti harrastaa. Minut oikeasti tuntevien on ehkä vaikea uskoa, että pohdin valintaa jalkapallon ja koriksen välillä. Vai ehkä sittenkin molemmat. Perhe tekee kaltaisekseen! Joskus teininä on tullut sohvan pohjalta sanottua, että: "urheilu on kansakunnan syöpä". Paljon on tapahtunut niiden vuosien jälkeen!


Joko teillä on kalenteri täyttynyt syksyn menoista ja harrastuksista?


Kuva on otettu Pyhäniemen kartanolta ennen näytelmän alkua. Ennen näytelmää oli myös suussa sulavaa omenapiirakkaa ja lasillinen kuohuviiniä.

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.

10 kommenttia

 1. Teidän elämä kuulostaa niin mukavan aktiiviselta. Minun on vaikea löytää arjesta aikaa niille omille harrastuksille. Vaikka vielä kotona hoitovapaalla olen.. No, päivittäin tulee kuitenkin tehtyä se tunnin lenkki vähintään koiran kanssa, niin olkoon se se minun harrastus :) ja rakastan lukemista, harrastus sekin. Eli onhan niitä kun tarkemmin ajattelee :D

  Kauniita elokuun päiviä sinulle toivottelee Äiti kolmelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omille harrastuksille ajan löytäminen on kyllä vaikeaa, lähes mahdotonta. Siitä minulla on vuosien kokemus. Josko tänä syksynä onnistuisi nämä omat saannölliset harrastukset. Ja nuo lenkit koiran kanssa kuulostaa ihanilta.
   T: koirakuumeinen

   Poista
 2. Kalenteri tosiaan alkaa täyttyä hurjaa vauhtia.. Syksyn harrastuksina mulla taitaa olla kuntosali, pyöräily ja sitten vaihtelevasti kaikkea kivaa kävelystä joogaan :) kivaa alkusyksyä/loppukesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulostaa nuo sinun harrastukset! Vuosiin en ole kuntosalilla käynyt, mutta viime kevään jooga oli ihan huippua. Mukavaa alkusyksyä myös sinulle!

   Poista
 3. Kantarellit ovat kyllä superhyviä! Kieltämättä alkaa kalenteri näyttää aika täydeltä syksyn osalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantarellit on minunkin suosikkejani. Ja melkeinpä ainoa syötävä sieni, jonka metsästä tunnistan.

   Poista
 4. Kesä on ollut kiireisin vuosiin, tosin ihan positiivisella tavalla :) Syksyn viikonloput tuntuu uhkaavasti loppua kesken, mutta ehkä sitten talvella on aikaa hengähtää viltin alla kynttilän valossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulin, että syksyllä on aika hieman hidastaa ja hengähtää, mutta ehkä tosiaan vasta talvella...

   Poista
 5. Extempore-jutut on ihan parhaita! Kyllähän se kalenteri tässä alkaa aika täydeltä näyttää mutta onneksi välillä ehtii vähän hengähtää :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista

Instagram