Vuoden 2016 neulomukset

maanantai 2. tammikuuta 2017
 
Viime vuonna neuloin yhdeksän paria sukkia.
 


Yhdet säärystimet.Kaksi pipoa.Tämän vuoden tavoitteena on (jälleen kerran) neuloa jo kaappiin kertyneistä lankakeristä ja välttää uusia lankaostoksia. Langat ovat tällä hetkellä banaanilaatikossa, joka on jo varsin ylitsepursuava.

 
 
Onko blogin lukijoissa muita lankahamstereita?! 
 
 
Ps. Olipa ihana aloittaa tänään arki. Hoitolapset tulivat hoitoon. Meistä kukaan ei ollut kipeä. Tässä kohtaa pientä yskää ja nuhaa ei lasketa. Pojan antibioottiallergian oireetkin ovat helpottaneet. (Jep, uudenvuoden aattona jouduimme käymään päivystyksessä vielä tuollaisenkin vaivan takia.)
 
 
Hyvää vuoden ensimmäistä viikkoa!

26 kommenttia

 1. Sinä olet ollut ahkera neuloja! :D Minullakin on paljon lankoja varastossa enkä edes osaa kunnolla neuloa. Hihii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein itse tiennyt, että olenko neulonut paljon vai vähän. Toisaalta tämän kaiken muun touhun keskellä kai tuo on jo aika paljon. Ei muuta kun opettelemaan neulomista tai virkkausta! =)

   Poista
 2. Villasukat ovat usein osa mun työasua. Olet kyllä hurjan taitava neuloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän talvella melkein pelkästään villasukkia. Hyvä syy neuloa itselle taas erilaiset sukat.. Kiitos kehuista! Aikuisena olen opetellut youtuben ja äitini avulla neulomista ja virkkausta.

   Poista
 3. Oot ollut kyllä super ahkera!!!nuo tiikerisukat on vaan niin♡♡
  Mulla on samaisia banskulaatikoita peräti kaks IHAN täynnä lankoja. Päätin myös,että niistä väsään seuraavat sukat. Pitäis ruveta tekemään jotain junasukkia vauvoille niin sais kulutettua kivasti lankoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Neulominen on ihanan terapeuttista. Nythän on muuten menossa joku kampanja, missä neulotaan sinivalkoiset sukat kaikille tänä vuonna syntyville vauvoille. (Suomi 100v)

   Poista
 4. Voi ihanaa, kun joku osaa ja tahtoo! Mä rakastan musta-valkoista väriä. Mun lempivillasukat on raidalliset musta-valkeat. Hmmm... Mähän voisin tilata sulta musta-valkeat, pitkät, raidalliset villasukat... :D Jos ehtisit tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina vähän stressaan, jos muille pitää neuloa. Jos lopputulos onkin epäonnistunut. Juontaa ehkä juurensa koulun käsityötunneille. Ehdin tehdä koulussa puolessa vuodessa yhden lapasen, jossa oli liian lyhyt peukalo..

   Poista
 5. Ihania sukkia! Mulla on vieläkin ne joulun alla aloitetut sydänsukat teinimonsterille kesken. Ja tulevalle vauvalle pitäisi saada neulottua haalari ja siihen asusteet. Langat onkin jo hommattu. Onneksi tuo äitiysloma alkaa kohta, jos vaikka sitten ehtisi. Noi tiikerisukat pitääkin tehdä Ässälle. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tehnyt tiikerisukat kahdelle lapselle ja äidilleni. Toivottavasti sulla on äitiyslomalla aikaa neuloa ja rentoutua!

   Poista
 6. Vautsi, itse en osaa tehdä yksiäkään 😅 Varsinkin nuo tikrut olivat söpöt. Oon jo pitkään haaveillut valkoisista tai harmaista, pitkistä ja siroista villasukista 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olen vasta aikuisena opetellut neulomaan.

   Poista
 7. Vau! Osaisinpa itsekin neuloa jotain muuta kuin suoria kaulahuiveja ja rumia pipoja pyöröpuikoilla. :D silti mulla on säkillinen lankoja kaapissa, koska ne on vaan niin ihania ja kauniita.. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokin siinä on, että vaikka miten neuloo, niin lankavarastot vain kasvaa...

   Poista
 8. Mulle noi säärystimet! Oon kade et joku osaa tehdä tuollaisia itse. Itse neuloin säärystimet, aivan ka-ma-lat tuli niistä. Ja niin löysät et tippuu jaloista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista säärystimistä piti tulla mulle sukat, mutta tulikin säärystimet silloin 5-vuotiaalle tytölle... Ei mene aina niin kuin Strömsössä.

   Poista
 9. Ihania! Ja eritoten nuo kaikki värikkäät ja kuviolliset! Itsekin tykkään neuloa, joskaan aina ei aika riitä niin paljon kuin haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkäisin neuloa enemmän, mutta se ajanpuute.

   Poista
 10. Minulla neulominen on kausittaista. Välillä tuntuu aikaa ja innostusta löytyvän enemmän. Ennen lapsia en vielä neulonut, joten siitä ei ole kokemusta.

  VastaaPoista
 11. Oi! Onpas ihania neulomuksia! :)

  VastaaPoista
 12. Voi miten ihania!!! Oispa itekin noin kätevä käsistäni! :)

  VastaaPoista
 13. Ihania sukkia, pipoja ja säärystimet :)

  VastaaPoista

Instagram