#viikonräpsy 2/52

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Tällä viikolla on käyty hoitolasten kanssa laavuretkellä, perhekerhossa ja satutunnilla. Pojilla oli salibandyturnaus. Vanhin sairastui oksennustautiin. Neuloin ja virkkasin. Kokeilin tänään hääpukua #käytähääpukuasipäivän kunniaksi. Mahtoivat naapurit ihmetellä, kun kävin pihallakin puku päällä pyörähtämässä. Ja heti perään mies hiihti kerrostalon pihalle 150 metriä pitkän ladun. Lapsille varten, mutta he eivät sitten hiihtäneetkään. Tai ehkä naapurit eivät ihmettele meidän kohdalla enää mitään.

Viikon kännykkäräpsyksi valikoitui kuva tältä päivältä eskarilaisen futistreeneistä. Tyttö on ollut todella innoissaan harrastuksestaan, joka alkoi viime kesänä futiskoulusta. Minä istuin treenien ajan katsomossa ja neulon. Tänään valmistuikin yhdet sukat. Niitä on nyt tammikuussa valmistunut jo kolmet. Neljännet ovat puikoilla. Neuloosi päällä siis.

 
 
Mukavaa alkavaa viikkoa!

8 kommenttia

 1. Onpa teillä ollut vauhdikas viikko ❤️ Ja hih, arvaa -- mullakin on taas neuloosi päällä �� (Villasukka pukkaa lapsille) Mut sehän on onneksi vaan hyvä asia! Ihanaa uutta viikkoa teillekin ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai tämä viikko normaaliavauhdikkaampi ollut. Yhdet synttärit jäi kyllä mainitsematta. Neuloosi on ihana asia, kun vain löytyy aikaa neulomiselle!

   Poista
 2. Ihana ihana kuva! Liikunnan ILO suorastaan pursuaa siitä!

  Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä kuvastaa hyvin sitä asennetta, millä treeneihin lähdetäänaunnuntai aamuisin. Muut tytöt piti sumentaa, kun en ole lupaa kuvan julkaisuun kysynyt.

   Poista
 3. Huhei.. teillä onkin sitten tapahtunut vaikka mitä tällä viikolla. :) Ihana kuva <3

  VastaaPoista
 4. Voi pitäiskin mennä hiihtään joku päivä! Aika vauhdikasta teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiihtäminen olisi mukavaa, mutta vielä enemmän haaveilen luistelusta. Mielellään järven jäällä ja retkiluistimilla.

   Poista

Instagram