Suppausta ja skumppausta

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016
Minulla oli mahdollisuus päästä kokeilemaan ensimmäistä kertaa sup-lautaa. Seurana minulla oli kaksi kaveria, jotka ovat jo useamman vuoden harrastaneet suppausta. Minulla oli siis hyvät opettajat ja hauskaa seuraa. Ilma oli kaunis. Aallot eivät olleet ensikertalaiselle liian korkeat. Takaisin rantaan tultaessa oli sen verran vastatuulta, että sai meloa reippaammin. Onkohan se edes melomista vai onko sille jokin toinen nimitys?! No, hauskaa oli joka tapauksessa. 
 

En ehkä näytä maailman rennoimmalta noissa kuvissa. Kuvat otettii jo suppauksen loppupuolella, kun jalat alkoivat olla jo väsyneet ja tuuli painoa lautaa väärään suuntaan. 


 
Suppauksen ja suihkun jälkeen vuorossa oli sitten skumppausta eli kuohuviinin juomista hyvässä seurassa. Sen jälkeen pyöräilimme keskustaan syömään. Hauskasta illasta kertyi hieman univelkaa, mutta oli se sen arvoista!
Mukavaa alkavaa viikkoa!


Joko te olette kokeilleet suppausta? Tai onko tänä kesänä tullut kokeiltua jotain muuta uutta juttua?

6 kommenttia

 1. Mä pääsen kokeilemaan SUPpausta syyskuussa Vierumäelle, kun siellä on vuotuiset työpaikan urheilupäivät. Ja silloin voi myös yhdistää iltaan myös tuon skumppauksenkin.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Sitähän se oli! Liikuntaa tuli ihan huomaamatta.

   Poista
 3. Vau! Hauskat kuvat - ei se suppailu ihan kevyttä ole! :D Minä en ole tainnut koittaa mitään sen erikoisempaa omaa elämystä nyt tänä kesänä, mutta lasten kanssa olemme innostuneet tekemään puupalikoista ja ruuveista autoja, lentsikoita jne. Se on sellaista mitä en kyllä normaalisti tee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suppauskuvat on kaverin ottamia. Itse en sitten oikein ehtinytkään kuvaamaan... Kivalta kuulostaa tuo, että olet lasten kanssa puuhannut!

   Poista

Instagram