Loiskis!

lauantai 16. heinäkuuta 2016


Takana on lasten ja minun lomaviikko kesäisessä Keski-Suomessa. Lomailimme äitini ja hänen miehensä luona. Miehen piti jäädä kotiin töiden vuoksi.
Parasta lomassa oli uiminen. Kävimme uimassa rannalla, jossa oli hyppytelineet. Uimme veneellä, jossa oli sauna. Saunan takaoven aukaisemalla pääsi suoraan järveen. Lisäksi kävimme vielä Peurungan kylpylässä pulikoimassa.


Kohta on kulunut jo melkein vuorokausi siitä, kun ollaan viimeksi uitu. Johan tässä alkaa tulla vierotusoireita.

7 kommenttia

 1. Ihania uintikuvia! Ilmeisesti Keski-Suomessa on ollut lämpimät ja hyvät uintisäät? Me emme ole juurikaan päässeet uimaan, kun aina sataa vettä ja on viileää. Mikkelissä olimme juuri ja sinne oli varattu uimapuvut mukaan. Torstai siellä olikin lämmin päivä, mutta se meni tivolissa. Perjantaina piti mennä uimaan, mutta kun ulkona oli pilvistä ja lämpötila sellaista + 17, niin suuntasimmekin keilahallille.

  Millainen paikka Peurunka oli? Mietin, että voisimme käydä siellä joskus Mikkelistä käsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peurungassa on Pohjoismaiden pisin liukumäki. Semmoinen "puhalletava" esterata ja perus porealtaat. Perhelippu arkipäivisin vähän päälle 40€. Viikonloppu ja iltahinta vähän korkeampi. Peurungan kylpylästäkin otin kuvia. Postauksen voisinkin kirjoittaa. Tykätään koko perhe uida ja laskea vesiliukumäistä, joten tykättiin!

   Poista
  2. Kirjoita ihmeessä postaus Peurungasta, luulen, että se voisi hyödyttää monia. Minusta on aina kiva lukea toisten kokemuksia ja arvioita niin museoista ja muista matkakohteista, kirjoista, teatteriesityksistä kuin leffoistakin.

   Poista
 2. Hahaa.. vitsit tulin hyvälle tuullelle näistä kuvista!! Ethän kastunut niitä ottaessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kastuin, koska olin vedessä kuvia ostaessasi. Mutta uinti on vaan kivaa!

   Poista

Instagram