10 kg mansikoita

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016
Wednesday around the World
 
 
 
Tänään asunto on vilissyt lasten kavereita. Se sopi minulle. Lapsilla oli seuraa ja minä sain putsata ja pakastaa mansikoita. Kymmenen kiloa ei vielä riitä alkuunkaan kuusihenkisessä perheessä, joten huomenna ehkä lisää putsausta ja pakastusta. Ja tietenkin mansikoiden syömistä. Parhaitahan mansikat ovat tuoreena!  

Osallistun näillä kuvilla Pieni Lintu blogin Wednesday around the World-haasteeseen Tuosta linkistä voi käydä katsomassa miltä näyttää keskiviikko ympäri maailmaa.

 
Joko teillä on mansikat säilötty talven varalle?

8 kommenttia

 1. Mulla on sama savotta tällä viikolla! Ihanaa tää mansikka-aika, mä voisin sydä mansikoita koko ajan!
  Kesäiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi tältä päivältä mansikat ostamatta. Eilen maksoivat 35€/5kg, toissa päivänä 30€. Tänään olivat jo 40€. Voi olla, että en enempää pakastakaan. Tosin tänään on sadepäivä, joten josko huomenna olisi poutaa ja mansikkaa olisi enemmän tarjolla.

   Poista
 2. Tiistaina pakastimme yhdessä esikoisen kanssa kymmenen kiloa mansikoita. Voi olla, että pakastimeen ei mene enempää enää, mutta syötäväksi mansikoita kyllä ostellaan vielä.

  VastaaPoista
 3. Yummy! What did you make with your strawberries? Jam, icecream, just eat them plain. Have a great weekend!
  http://travelingbugwiththreeboys-kelleyn.blogspot.com/2016/07/the-end-of-swim-season.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I put strawberries in the freezer. We will eat strawberries with porridge or I will make smoothies. And of course we ate lots of strawberries yesterday. Also with homemade icecream.

   Poista
 4. No nyt on punaisia mansikoita! :) Meillä on tämä vielä edessä! Ollaan viime päivinä kovasti tyhjennetty meidän pakkasesta leipiä ja muita pikkuannoksia että mansikoille olisi tilaa.. Mökillä olemme jo poimineet paljon mustikkaa, mutta toistaiseksi kaikki ollaan vielä syöty eikä mitään olla laitettu pakkaseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole vielä päässyt mustikoita maistamaan, mutta asia korjaantunee viimeistään lauantaina.

   Poista

Instagram