kevätjuhlat vol 1

tiistai 31. toukokuuta 2016
Hoitolasten äiti ehdotti, että pidettäisiin kevätjuhlat viimeisenä hoitopäivänä. Juu, olisihan minun pitänyt järjestää juhlat ja harjoitella lasten kanssa ohjelmaa, leipoa tarjottavat ja... Vanha minä olisikin saanut tästä kauheat morkkikset ja miettinyt, että miksi olin saamaton ja miksi en järjestänyt. Ja mitä muut ihmiset nyt minusta ajattelevat! Uusi minä taas nautti iltapäivästä hoitolasten ja heidän äitinsä kanssa. Sääkin oli lämmin ja aurinkoinen.  
 
 


 Pihalla syötiin välipala picnic hengessä. Aikuisille oli lisäksi pieni lasillinen skumppaa. Tytöt tanssivat flamencoa ja esittivät yhden lorun. Keinuissa keinuttiin, kiipeiltiin, leikittiin aarteen etsintää ja puhallettiin saippuakuplia. 
Mukava iltapäivä huipentui häkellyttävään lahjavyöryyn. Minut yllätettiin täysin. Ei tullut mieleenkään, että minua olisi muistettu. Ihana yllätys! Huikea loppu mukavalle keväälle, jonka olen saanut hoitolasten kanssa viettää ja heihin paremmin tutustua. 
 
Tämän kirjoituksen alussa mainitsin uuden ja vanhan minän. En osaa sanoa, milloin muutos on alkanut. Kuitenkin tässä ollaan muutoksessa, matkalla, henkisen kasvun tiellä tai miten tätä nyt edes nimittäisi. Minun on täytynyt elää lähes 38 vuotta ennen kuin uskallan tehdä itse omaa elämääni koskevia päätöksiä.   
Hyvää kesää!

8 kommenttia

 1. Juuri parhaat kevätjuhlat.Kasvun matka on huikeaa. Juuri eilen ohjasin mindfulness-kurssin viimeisen kerran ja puhuimme siellä itsemyötätunnosta ja armollisuudesta itseä kohtaan. Sitä olen omalla kasvumatkallani oppinut paljon. Vieläkin sisäinen kriitikko meinaa välillä puskea esiin, mutta nyt osaan suhtautua siihen täysin eri tavoin kuin vuosia sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun kasvumatkani on vasta alussa. Ihanaa kun voi joka päivä oppia jotain!

   Poista
 2. Onpa ihanan näköiset muistamiset! Suloiset ja liikuttavat <3 Ihanan kuuloista toi, että uusi minä osaa ottaa rennommin ja nauttia :) Mulla on nykyään vähän samaa - aiemmin pingotin ihan todella lahjakkaasti, nykyään osaan jo ainakin osittain päästää irti ja ottaa rennommin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistamiset oli ihanat! Yritetään "rentoilla" enemmän myös jatkossa!

   Poista
 3. Kivat kuvat ja hyvä teksti. :)
  Nähdään lauantaina.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa siis ihan täydellisiltä kevätjuhlilta juuri noin...pois teennäinen tönötys ja 'pakkopulla'...lapsetkin varmasti nauttivat eniten juuri noin <3
  Ihanaa kesää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlat oli oikein mukavat! Ihanaa kesää myös sinulle!

   Poista

Instagram