Futisviikonloppu, jolloin en jalkapalloa nähnyt

sunnuntai 29. toukokuuta 2016
Esikoisella oli tänä viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin futisturnaus Vierumäellä. Toisella pojalla oli futisturnaus lauantaina ja sunnuntaina Helsingissä. 6-vuotias oli saanut kutsun kaverinsa synttäreille lauantaina. Kaikkialle vaadittiin kyydittäjiä ja saattajia. Mitekäs tämä hoidettaisiin? Kiireinen viikonloppu täynnä ajelua edes takaisin?! Väliin jääneet kaverisynttärit?! Ei onneksi!
 
 

Äitini tuli miehensä kanssa perjantaina asuntovaunulla Lahteen. Äitini mies lähti perjantai-iltana kuljettajaksi Vierumäelle. Poika pääsi kaverinsa kanssa paluumatkalla leirintäalueelle uimaan ja saunaan. Poika jäi yöksi asuntovaunuun mummin ja hänen miehensä kanssa. Aamulla joukko starttasi jo aikaisin Vierumäelle turnaukseen.Mies lähti lauantaina kuljettamaan toista poikaa Helsinkiin. Taapero halusi yllättäen lähteä mukaan. Minä jäin siis kotiin 6-vuotiaan kanssa. Ja osan ajasta tyttö oli kaverinsa synttäreillä. Sain siis olla yksin kotona melkein kaksi tuntia! Harvinaista ja ihanaa! Lauantai-iltana me kaikki kokoonnuimme leirintäalueelle. Saunottiin ja uitiin. Useampi talviturkkikin lähti. Minäkin uskaltauduin uimaan 17 asteisessa vedessä. Kaksi keskimmäistä lasta jäivät vielä yöksikin asuntovaunulle äitini ja hänen miehensä luokse. Oli outoa kuin kotona oli vain kaksi lasta.


 
Sunnuntai-aamuna piti herätä aikaisin keittämään puuroa esikoiselle, joka lähti jälleen Vierumäelle. Tällä kertaa kaverin äidin kyydillä. Mies ja taapero suuntasivat taas kohti Helsinkiä. Minä olin jälleen hetken yksin kotona. 6-vuotias palasi kyllä kotiin, mutta on leikkinyt kaverinsa kanssa Petseillä. Minua ei ole kaivattu.
 Etukäteen vähän hirvitti, että miten me näistä viikonlopun aikatauluista selvitään ja ollaanko maanantaina ihan väsyneitä viikonlopun menoista. No, ainakin äiti on virkeä! Tämä viikonloppuhan on ollut "helpompi" kuin normaalit viikonloput. Ensi viikolla ollaan myös vajaalla kokoonpanolla. Esikoinen on kaksi yötä leirikoulussa ja pikkuveli yhden. Pyykkäystä ja pakkausta siis luvassa.


Mukavaa alkavaa viikkoa!
 
 
Ps. Asuntovaunu jäi leirintäalueelle ja meillä on sinne avain. Tarkoitus on hyödyntää asuntovaunua ja leirintäalueen saunaa tänä kesänä. Aika huippua!2 kommenttia

  1. Meilläkin vanhin poika on turnauksessa toisella puolella Algeriaa - outoa tosiaan, kun kotona on vain kolme lasta :). Meille on tosin iskenyt vesirokkoepidemia; tyttö sairastui ensin ja nyt pienimmät pojat on sairaana. Olen erityisen tyytyväinen, että vanhin poika tuli rokotettua Suomessa vesirokkoa vastaan lääkärin sitä suositeltua ja ihmeteltyä, että iso poika oli tartunnalta säästynyt. Olisi saattanut jäädä turnaus nyt väliin ilman rokotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin kommenttisi vasta tänään roskapostista. Oli jostain syystä päätynyt sinne.

      Poista

Instagram