Serkustapaaminen 2016

maanantai 11. tammikuuta 2016
Vietimme viikonloppuna jo perinteeksi muodostunutta miehen suvun serkustapaamista. Jonkin verran käytiin keskustelua ja yritettiin laskea, että monesko tapaaminen tämä oli. Luultavasti kuudes. Tällä kertaa paikalle pääsivät kaikki kutsutut yhtä lukuun ottamatta. Meitä oli yhteensä 13.


Tapaaminen järjestettiin Mikkelissä. Aloitimme yhden aikaan skoolaamalla kuohuviinillä ja herkuttelemalla itsetehdyillä pizzoilla mieheni siskon ja hänen miehensä luona. Jälkiruuaksi saimme miehen serkun leipomia tuoreita pullia. Toinen pizzakuva oli uusi yhdistelmä minulle. Kesäkurpitsa, brie ja parmankinkku. Suosittelen kokeilemaan. Oli nimittäin hyvää!

Myöhemmin iltapäivällä kävimme hohtokeilaamassa. Oli mukavaa. Itse en ole keilannut ainakaan kymmeneen vuoteen. Enkä kovin montaa kertaa silloinkaan. Naistensarjan voitti tuli silti! Keilailun jälkeen kävimme yksillä ja sitten suuntasimme syömään. Ravintolaksi valittiin Bistro Vilee. Ja hyvä valinta se olikin. Minä söin 4 ruokalajin Saimaa menun. Pari ruokalajia jäi kuvaamatta kameralla, mutta instagramista nekin löytyvät.
Syömisen jälkeen siirryimme kahdella tilataksilla miehen toisen siskon luokse. Saunomaan ja syömään vähän lisää. Tämän talven suosikiksi meille on tullut Manchego, hunaja ja rouhitut pistaasipähkinät. Sitäkin suosittelen kokeilemaan.Loppuillasta soitettiin musiikkia. Arvailtiin ihmisten suosikkikappaleita ja kuunneltiin tarinoita musiikkiin liittyen. Rentoa, mukavaa ja niin virkistävää, vaikka unet jäivätkin lyhyiksi. Uutta tapaamistakin jo vähän suunniteltiin.

Yöksi jakaannuimme kahteen eri paikkaan. Tässä kuva meidän aamupalalta. Aamupalalle tehtiin mm. Namaste sämpylöitä Sikke Sumarin ohjeella. Ihanan rapea kuori ja pehmeitä sisältä! Kannattaa etsiä netistä ohje ja testata, jos et ole vielä kokeillut. Ovat lisäksi todella helppo tehdä. Käsiäkään ei tarvitse taikinaan sotkea.

 
 
Oli ihana nähdä näiden serkusten ja sisarusten yhteenkuuluvuuden tunne ja hyvä henki, vaikka kaikki eivät näekään toisiaan nykyään kovin usein. Ja lämpimästi meidät ei serkutkin on tähän porukkaan otettu. 
 
Minkälainen suhde sinulla on serkkuihisi? Tuleeko vietettyä aikaa yhdessä?
 

10 kommenttia

 1. Ai että miten kivalta kuulostaa, ja mitä herkkuja ootte saaneet syödä :D
  Meillä oli lapsena läheiset välit serkkuihin mutta nyt aikuisena nähdään ihan säälittävän harvoin.. Harmi sinänsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä serkukset ovat olleet lapsena läheisiä. Nytkin vaikka näkevät harvoin, niin yhteinen sävel löytyy. Rohkeasti vaan järjestämään serkustapaamista... Ja juu, tuli kyllä syötyä!

   Poista
 2. Voi vitsit! Hyvältä näyttää ja kuulostaa teidän tapaaminen. Mun tuli ihan hirveä nälkä kuvia katsellessani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mulla on ollut nälkä viikonlopusta saakka. Tuon herkuttelun jälkeen tuntuu, ettei normaali ruoka riitä.

   Poista
 3. Oi miten ihanaa herkuttelua! :D Minäkin tahdon! Minulla on erityisen läheinen suhde yhteen serkkuun jolla on samanikäiset lapset kuin meillä. Tulen kyllä hyvin toimeen myös muiden serkkujeni kanssa, mutta näemme ehkä pari kertaa vuodessa suuremmissa sukujuhlissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen järjestämään. Ihan mitä tahansa herkuttelua hyvässä seurassa.

   Poista
 4. Tälläiset serkkutapaamiset ovat varmasti mukavia. Itselläni on vain neljä serkkua enkä ole heidän kanssaan missään tekemisissä. Miehellä tosin on sitten paljon enemmän serkkuja ja he ovat joskus pitäneetkin näitä serkkutapaamisia. Miehen kanssa ollaan joskus puhuttu, että voisimme järjestää kesällä meillä tälläisen tapaamisen. Olisipa mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on 2 serkkua, toinen äidin ja toinen isän puolelta. Ei olla moneen vuoteen edes nähty. Ei siis oikein onnistu tällaisen tapaamisen järjestäminen.

   Poista
 5. No voi kääk.. ei olisi pitänyt näin myöhään tulla tämän postausken pariin... tuli nälkä! Todella herkullisia kuvia. Tapaaminen tunti tosi mukavalta, tuli ihan sellainen tunne kuin Putte Possun nimipäivillä, että "kumpa olisin saanut olla mukana" =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Mukavaa oli. Ja ne syömiset! On ollut vaikea palata normaaliin syömiseen tuon kaiken herkuttelun jälkeen.

   Poista

Instagram