Kadonnutta neulomisintoa etsimässä

perjantai 22. tammikuuta 2016
Olen neulonut tänä talvena paljon vähemmän kuin viime talvina. Tällä hetkellä minulla on kesken kahdet villasukat. Toiset olen tainnut aloittaa jo alkukesästä ja toiset nyt talvella. Päivisin ei ole aikaa neuloa ja iltaisin en jaksa. Olisi kiva istua sohvan nurkassa ja neuloa, mutta eipä vain ole oikein huvittanut.  
 

Tällä viikolla huomasin muita ihania-blogissa talvivillasukat, joihin julkaistaan joka päivä pätkä lisää ohjetta. Näiden salamyhkäisten sukkien neulomisen idea on siis se, että joka päivä parin viikon ajan tulee ohje kuvioon ja samaan aikaan moni muukin neuloo näitä samaisia villasukkia. Nämä sukat tuntuvat saavuttaneen heti suuren suosion. Ainakin Instagramissa löytyi heti useita kuvia hastagilla #muitaihaniatalvisukat


Minä neulon kahta sukkaa yhtä aikaa. Ihan vain siksi, että innostus ei loppuisi silloin kun yksi sukka on valmis.
 

Onko teillä kokemusta tällaisesta knit-along-neulomisesta? Ja onko puikot heiluneet ahkerasti tänä talvena?

8 kommenttia

 1. Kauniit sukat näyttää tulevankin ja pakko on kurkata instastakin tuota hastagia - villasukkien suurkuluttajaa kiinnostaa, millaisia erilaisia väriyhdistelmiä löytyy;)
  Tällä hetkellä on itsellä neulomukset jäissä, kun on toinen silmä pelistä pois - mutta tuossa sohvan vieressä korissa odottelee yksi aloitettu pari.
  Kivaa viikonloppua koko Kiljusten herrasväelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiden neulojien väriyhdisyelmiä minäkin käyn päivittäin tiirailemassa. Toivottavasti toipuisit pian ja pääsisit jatkamaan keskeneräistä paria! Mukavaa viikonloppua myös teille!

   Poista
 2. Voi vitsi kun riittäisi itselläkin taitoja !! :D
  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se ole mahdotonta opetella! Minäkin olen opetellut neulomaan ja virkkaamaan vasta aikuisena. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Hei vitsit, jos mä jossain vaiheessa nyt innostun neulomaan, niin ehdottomasti otan tämän taktiikan käyttöön! Kaksi sukkaa työn alla samaan aikaan! Huippua :D Ja, mulla tämä neulominen tosiaankin on todo-listalla tälle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun kahta sukkaa tekee samanaikaan niin niistä todennäköisemmin tulee samanlaiset. Ei tarvitse yrittää jälkeenpäin laskea rivimääriä. Mua ei ole neulominen viime kuukausina juuri kiinnostanut, mutta nyt iski neuloosi!

   Poista
 4. Kokeilin jouluna Missä neuloimme kerran -blogin joulukalenterisukkia. Mutta niistä tuli huonot. Kirjoneulevarsi ei joustanut, enkä saanut sukkia kunnolla jalkaan. Keskeneräisiksi jäivät. Sinun sukkasi näyttävät ihanilta. Nuo vois olla mullekki mieluisammat, kun aloitus on varresta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että näistäkin tulee aika napakat. Moni muu sukkien neuloja on lisännyt silmukoita aloitukseen. Jos tulee liian tiukat varret, niin teen lapselle. Itselläni ei edes ole tarvetta villasukille juuri nyt. Löytyyhän nämä ohjeet blogista myöhemminkin, jos innostut kokeilemaan.

   Poista

Instagram