Hengissä ollaan

sunnuntai 31. tammikuuta 2016
Hyvässä vauhdissa ollut Muita ihania-blogin talvivillasukkien neulominen katkesi äkillisesti. Ensin meillä sairastui esikoinen. Kuume kaatoi hänet moneksi päiväksi sänkyyn. Ruoka ei maistunut ja poika vain nukkui. Hän ei edes jaksanut katsoa telkkaria tai pelata kännykällä. Meillä nuo kaksi jälkimmäistä oiretta kertovat perusflunssaa rankemmasta taudista. Kahden päivän sisään sairastuivat myös toinen ja kolmas lapsi. Pian myös minä ja taapero liityimme sairastupaan.  
 

Kun tauti iski, niin sukat jäivät tähän vaiheeseen. Lähes viisi päivää olen viettänyt makuuasennossa. Ei puhettakaan, että olisin jaksanut neuloa tai lukea tai tehdä yhtään mitään. Mies joutui jäämään töistäkin kotiin tekemään etäpäivää ja hoitamaan sairaita lapsia ja minua.
Tänään olen ollut sen verran jaloillani, että räpsin nämä parit valokuvat. Ja ruuatkin olen syönyt pöydän ääressä.


Meidän perhe ei ole ainoa, jossa sairastetaan. Facebook kavereiden kesken on toivoteltu pikaista paranemista puolin ja toisin. Minun piti tänä viikonloppuna osallistua järjestelmäkameran perusteita kurssille, mutta kurssi siirrettiin opettajan sairastumisen vuoksi. Minulla olisi ollut myös yhdet aikuisten juhlat, mutta nekin jouduttiin perumaan juhlakalun perheessä riehuvan taudin vuoksi.  


Mitenkä teillä? Onko flunssaaalto iskenyt?


Ps. Ohje Muitaihaniatalvisukkiin löytyy nyt kokonaisuudessaan Muita Ihania- blogista Tuo linkki on ensimmäiseen ohjeeseen ja jatko ohjeet on julkaistu peräkkäisinä päivinä. Josko minäkin taas alkuviikolla pääsisin neulomaan keskeneräisiä sukkia.

8 kommenttia

 1. Tsemppiä sairastuvalle! Sukkasi näyttävät tosi kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti tauti on voitettu ennen kuin sukat valmistuu.

   Poista
 2. Oho! Kuulostaa aika rajulta taudilta.. :( Meillä ollaan toistaiseksi pysytty terveinä mutta viikonloppuna kävimme Superparkissa leikkimässä ja se on melkein kuin pelaisi tauti-bingoa. Täällä nyt siis veikkaillaan, että mitä me sieltä poimittiin mukaan: influenssaa, norovirusta vai kenties joku muu jännä tauti.. Hahaa.. No ei kai - pitäisi kai ennemmin koputtaa puuhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei tule voittoa tautibingossa! Tätä meidän tautia (influenssa?!) en ainakaan suosittele. Vielä on voimat vähissä, vaikka kuumetta ei ole ollut moneen päivään. 5v ei edes eilen jaksanut lähteä kaverisynttäreille HopLoppiin!

   Poista
 3. Nyt on pitkäkestoisia pöpöjä liikenteessä. Meillä myös! Tää, että omat yöunet jää väliin monta yötä putkeen, vie voimia ja syö naista....
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Niitä tarvitaan, vaikka kuume on jo voitettu. Jäljellä yskää, nuhaa ja suurta väsymystä. Sekä itsellä että lapsilla. Paranemisia ja tsemppejä myös teille!

   Poista
 4. Onnetar oli suosiollinen, käyhän kurkkaamassa mun blogissa :)

  Mun pitäis ottaa nuo sukat puikoille, ovat todella suloiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Kiitos onnettarelle! Mä en ole pystynyt neulomaan noita sukkia. Neuloin niitä, kun influenssa alkoi ja nyt sukkien näkeminen aiheuttaa huonoa oloa.

   Poista

Instagram