Toinen viikko

lauantai 23. elokuuta 2014
Arki on vyörynyt päälle täydellä voimalla. Kulunut viikko on puskettu täysillä ja silti tuntuu, että aika ei riitä mihinkään. Koulua, kerhoa, salibandy-treenejä, kaverisynttärit, miehen työmatka Venäjälle, sählypalaveri, taloyhtiön kokous, tarhan kokous, vaatehuoneen raivaus, monta kertaa kesken päiväunien herätetty lapsi, keskustelua säänmukaisesta pukeutumisesta, unohtuneita sadevaatteita ja metsäretkieväitä muun muassa.

Oliko se todella viikko sitten, kun kirjoitin jotain sen suuntaista, että annan tälle muutokselle ja arkeen siirtymiselle aikaa. Olen läsnä ja kuuntelen lapsia? Kuulostaa etäisesti tutulta, mutta tämä viikko on ollut jotain muuta. Tai olemmehan me joka ilta pysähtyneet lukemaan rauhassa Harry Potteria. Pojat ovat innoissaan kirjasta ja niin olen minäkin. Muuten niitä rauhallisia pysähtymisen hetkiä on ollut liian vähän. Ainoastaan ekaluokkalaista olen ehtinyt rauhassa kuunnella joka päivä heti koulun jälkeen.

Ensi viikko näyttää pelottavasti lähes yhtä täydeltä kuin tämäkin viikko. Nyt viikonloppuna haluan katkaista tämän hullunmyllyn. Aion olla pirteänä ja hyväntuulisena ottamassa vastaan kaikki ne arjen ilot ja murheet, mitä ensi viikko tuo tullessaan.

Kamerasta löytyi tältä viikolta vain kuvia langoista. Ja sitten tämä.


Eli olen minä ainakin hetken maannut lattialla ja räpsäissyt kuvan katosta.

Yksi ottamaton kuva jäi harmittamaan. Keskiviikkona meidän 4v neiti lähti puolen tunnin neuvottelujen jälkeen puistoon hihattomassa kesämekossa, kirjavissa leggareissa, collegetakki päällä ja keijun siivet selässä. Käteensä hän laittoi vielä liilat prinsessan hanskat. Muut puiston lapset olivat tuulitakeissa, -housuissa ja kumppareissa. Nyt jo hymyilyttää. Silloin ei.

Ensimmäinen viikko

Rentouttavaa ja virkistävää viikonloppua!

5 kommenttia

 1. Voi ei mikä viikko! Meillä vähän sama kaava :/ Kiukutteluilta ei ole voinu välttyä, vaikka kuinka yrittää kuunnella ja ymmärtää, huoh!
  Tsemppiä ens viikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä myös sinulle! Toivottavasti tää on vaan alun sopeutumisvaikeutta ja kohta meillä kaikilla arki rullaa mukavasti! Sitten on blogit täynnä elämäonsupermahtavaa-postauksia. :)

   Poista
 2. <3 Voi sua ja teitä! Elävää elämää kaikki, vaikka juuri tapahtuma hetkellä kyllä tuntuu että vitsin on vähissä... Tsemppiä, muista vaan että älä ole itsellesi liian ankara! Hyvin sä vedät! :)
  Ja harrypotterit ON hyviä, nimenomaan kirjoina! :)
  Tsemppiä tulevaan viikkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Tsemppiä myös teille! Potterit on hyviä. Olen lukenut kaikki silloin, kun ne suomennettuina ilmestyivät. Nyt ei ole yhtään haitannut lukea ensimmäistä osaa pojille. :D

   Poista
  2. Voisi alkaa olla sopivaa lukemistoa kyllä meilläkin. Hyvä kun muistutit! :)
   Ja niin, mä niin tunnistan tuon päälle vyöryvän arjen. Täytyy vaan pidellä hatusta kiinni ja pysytellä kyydissä. ;) Eikä asettaa itselleen liikaa paineita. :)

   Poista

Instagram