Värihaaste: Musta ja valkoinen

tiistai 19. elokuuta 2014
Tällainen kasa löytyi mustia ja valkoisia lankoja. Novitan teddyä, isoveljeä, huopasta, seitsemää veljestä, flip flopia, kaarnaa, rose mohairia ja crystalia. Näyttää siellä olevan myös Kotikullan villalankaa vajaa kerä sekä kerä puuvillalankaa.
 Harvoin teen mitään kokonaan valkoista tai mustaa. Yleensä yhdistän näitä muihin väreihin. 

Näistä langoista on suunnitteilla:

Teddystä ajattelin tehdä pipon. Pitäisi vain löytää hyvä ohje. Yhden pipon tein Teddystä, mutta se meni purkuun ja roskiin. Oli hankalaa lankaa purettavaksi, siksi hermostuin ja heitin solmuiset ja sotkuiset langat menemään.

Isoveljen olen ajatellut käyttää kirjoneulelapasiin. Uusimmassa Novitan lehdessä oli ohje kirjoneulelapasiin, jota ajattelin kokeilla.

Huopasen olen ajatellut käyttää värikkäisiin huovutettaviin palatossuihin.

Seiskaveikat päätyvät todennäköisesti sukiksi.

Epämääräisistä langoista voisi tehdä lasten kaljuille keppihevosille harjoja. Lapsilla on nimittäin kolme itse koottua kepparia viime kesän Hollolan keskiaika markkinoilta. Syksyn sateisina päivinä voisi vihdoin tehdä nuo kepparit valmiiksi lasten kanssa.
 
Mikä ihmeen Värihaaste?
 
 

2 kommenttia

  1. Mun mies rakastaa Teddystä tehtyjä lapasia :D En tiedä miksi... Kai ne on mukavat kädessä? Hukkasi joskus äitini tekemät ja halusi uudet, joten tein sitten tilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... Pitääkin katsoa noita Teddyjä sillä silmällä, että josko niistä olisi lapasiksi.

      Poista

Instagram