Etsi erot - Kirsikkasukat Novita Venla langasta

lauantai 21. heinäkuuta 2018
Neuloin äidilleni kirjoneulesukat ohuesta Novitan Venla-langasta. Olen jo useammat kirjoneulesukat neulonut, joten siinä ei pitänyt olla mitään vaikeaa. Ensimmäisestä sukasta tuli jo hiukan erilainen kuin ohjeessa. Toisesta sukasta tuli sitten erilainen kuin ohjeessa ja erilainen kuin parinsa. Onneksi tämä ei haitannut äitiäni. Lopulta minulla oli tavoitteena tehdä sukista saman kokoiset. Se sentään onnistui. No, näitä sukkia katsellessa voi vaikka etsiä eroja sukista. Monta eroa sinä löydät?
 
 

Syynä ohjeesta poikkeamiseen saattoi olla se, että näitä sukkia neuloessani katsoin Netflixistä  The Good wife sarjaa. Sarjan pääosassa on Alicia Florrick (Julianna Margulies), jonka puoliso Peter Florrick (Chris Norh) entinen Chicagon osavaltion syyttäjä, joutuu vankilaan julkisen seksi- ja korruptioskandaalin vuoksi. Alicia palaa pitkästä aikaa töihin asianajotoimistoon elättääkseen kaksi lastaan ja palauttaakseen maineensa. Netflixistä löytyy sarjan kaikki seitsemän tuotantokautta. Minä olen katsomassa neljättä. Tosin nyt pidän taukoa sarjasta. Välillä tekee mieli katsoa jotain muuta. Tämän hetken suosikkini on Jane The Virgin. Ihana kesäsarja! Sopivan kepeä ja hauska! Ja minusta on ihana kuulla, kun osa sarjan hahmoista puhuu välillä espanjaa. Joko muuten tiesit, että 27.7 Netflixiin tulee uusi tuotantokausi Oringe is the New Blackista!



Näitä sukkia ei ole höyrytetty. Otettu vain puikoilta suoraan käyttöön. Sellaistahan ei kukaan itseään ja käsitöitään arvostava neuloja kai ikinä tekisi. Saati, että kuvaisi viimeistelemättömiä käsitöitään blogiin. Minä taas en ole ikinä höyryttänyt tai kostuttanut yhtään tekemääni käsityötä.

 
 
 
Kirsikkasukat
 
Lanka. Novita Venla
Puikot: 2,5
 

18 kommenttia

  1. Tosi kivat ja symppikset sukat. Ei ne oikeatkaan kirsikat samalta näytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mun mielestä nää nuo pulleammat kirsikat näyttää omenoilta.

      Poista
  2. Erilaisuus sukkien välillä tuo vain persoonallisuutta lisää kehiin :)

    VastaaPoista
  3. Niin somat sukat! Minusta on kiva, että ne eivät ole prikulleen samanlaiset. Se näpäyttää meissä asuvaa suunnitelmallista ja täydellisyyteen pyrkivää egoa sopivasti nenälle :) Minäkään en koskaan höyrytä / silitä villasukkia, vaan suoraan puikolta käyttöön. Kiitos Netflix vinkeistä. Nyt kun on meriarki, olen pohtinut mitä sarjaa alkaisi katsomaan kutomisen ohessa.
    Mukavia päiviä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja pääasia, ettei sukkien saajaa haittaa yhtään. Oli tyytyväinen saamiinsa sukkiin ja käytössäkin näkyivät olevan. Välillä teen tarkoituksella eripariset sukat.
      Kiva kuulla, että on muitakin jotka eivät viimeistele sukkiaan höyryttämällä.
      Aurinkoisia päiviä!

      Poista
  4. Hienot ja raikkaat sukat. Ihailen suunnattomasti käsityötaitoisia ihmisiä!

    VastaaPoista
  5. Oi mitkä ihanat sukat! Mä aina ihailen ihmisiä, jotka osaa tehdä noin hienoja käsitöitä. Onneksi mulla on äiti, joka pitää kanssa meidän koko perheen villasukissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana, että on äiti joka pitää teidät sukissa. Villasukat vaan on <3

      Poista
  6. Nämähän ovat just perfectot, ihanan symppikset! :)

    The Good Wife on yksi parhaimmista sarjoista koskaan ja se tuli kahlattua läpi hävettävän nopiasti :D Siitähän on myös spin-off nimeltään The Good Fight, jota suosittelen ehrottomasti katsomaan Good Wifen jälkeen! Löytyy ainakin HBO Nordicista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiitos myös tuosta The Good Fight vinkistä!

      Poista
  7. Eksyinpä hauskaan blogiisi ja rupesin lukemaan taaksepäin... tähän postaukseen on ihan pakko vastata että erot löytyi kun oikein tuijotti ja päälle naurahdus :) (en minäkään koskaan mitään neulomuksia ole höyrytellyt... pahimmat höyryt tulee jo neuloessa jos vaikea kuvio..hih hih)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Se o jäänyt minulta huomaamatta. Piristi päivää. :) Ja todellakin höyryä tulee joskus jo neuloessa. :D

      Poista
  8. Höyryttäminen on ihan turhaa. Harrastin sitä joskus kun tein ensimmäisiä neuletöitä, mutta sitten huomasin ettei siinä ole mitään järkeä. Paitsi silloin kun neule on tehty purkulangasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en edelleenkään höyrytä. Enkä näköjään ole ainoa. :)

      Poista

Instagram