Hemmotteluhetki Esse-hoitolassa ( + alekoodi)

torstai 17. lokakuuta 2019

 *Kaupallinen yhteistyö

Hoidan ihoani suihkuttamalla kasvovettä, rasvaamalla käteen osuvalla rasvalla ja laittamalla muistaessani jonkun hassun kangasnaamion kasvoille. Yleensä joku eläinkuvioinen kangasnaamio, josta saa hauskan kuvan instaan. Suihkussa saatan pestä kasvot kasvojen pesuun tarkoitetulla tuotteella tai vaikkapa hopeashampoolla, jos sitä sattuu kädessä olemaan. (Nyt toivon, etteivät kosmetologi siskoni lue tätä!)

Hoitometodeistani huolimatta tai niiden ansiosta ihoni oli viime viikolla normaalia huonommassa kunnossa. Näppylöitä oli melkeinpä enemmän kuin murrosiässä. Vilma Mäkelä BD Roomilta (Beauty Designer's Room), Lahdesta arveli, että myös stressi voisi olla syynä ihoni tilanteeseen. Pääsin kokemaan Anti-Ageing Facial-hoidon eli varttuneemman ihon kasvohoidon, joka toteutettiin Esse-tuotteilla. Kierroksilla käyvä mieleni ja kylmistä ilmoista ja kiireisestä arjesta kärsivä ihoni tarvitsivat ehdottomasti hemmottelua ja hoitoa.
BD Room (Beauty Designer's Room) on Lahdessa vuonna 2012 perustettu hius- ja kauneusalan yritys. Yritys toimii Lahden keskustassa, Rautatienkadulla kauniissa ja vanhassa Aholan talossa. Yrityksellä on kaksi liiketilaa. Toisessa toimii hiussalonki ja Meikkausstudio. Toisessa Esse-hoitola & SPA ja hierontastudio. Minä pääsin kosmetologi Vilma Mäkelän asiakkaaksi Esse-tuotteilla tehtävään kasvohoitoon. Esse on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja. Yritys tulee reilua kauppaa ja on hiilineutraali. Esse-sarjan tuotteissa käytetään hyvinvointia tukevia probioottisia bakteereja sekä afrikkalaisia villikasveja. Juuri nämä probioottiset bakteerit tekevät Essestä ainutlaatuisen tuotesarjan.

Menin kasvohoitoon perjantaina heti työpäivän jälkeen. Ajatukset olivat työasioissa sekä tulevan viikonlopun aikatauluissa. Olikin ihana aloittaa hoitolakäynti istahtamalla sohvalle ja juomalla kupillinen teetä. Annoin hengityksen tasaantua ja unohdin arjen hetkeksi. Se olikin helppoa, sillä hoidon ajaksi sain kääriytyä pehmeää peittoon ja hoitolassa soi rauhoittava musiikki.Vilma kertoi Esse-tuotteista, joita valitsi iholleni. Kaikki tuotteet, joita hoidon aikana käytettiin tuntuivat ihanilta eikä mikään tuote ärsyttänyt ihoani. Esse tuotteista löytyy kolme hoitolinjaa Esse Sensitive, Esse Plus sekä Esse Organic. Hoidon lopuksi minulle tarjottiin juotavaa. Sain rauhassa ja kiireettömästi nauttia juomasta ja heräillä todellisuuteen pehmeän peiton alta.


Lokakuun ajan BD Room tarjoaa 15% alennuksen hoidoista. Suosittelen ehdottomasti sekä BD Roomia että Esseä!


Onko Esse sarja sinulle tuttu?
Mitä asioita arvostat käyttämissäsi ihonhoitotuotteissa?

10 kommenttia

 1. Mulla on niin herkkä hipiä, ettei tämmösiin tule mentyä :) Mutta on ihanaa jos voi mennä ja olo on parempi hoidon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi, että taitava kosmetologi osaisi hoitaa myös herkkää ihoa.

   Poista
 2. Kasvohoidot on kyllä ihania! Kävin pitkästä aikaa viimeksi kesällä, täytyy taas pikapuoliin käydä :)

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muistanutkaan kuinka ihanaa kasvohoidossa käyminen on.

   Poista
 3. On tuttu tuotesarja! Näin vanhempana ihoni on alkanut kuivua helpommin, joten tykkään käyttää erilaisia ihoöljyjä ja puhdistukseen puhdistusmaitoa ja vaahtopesuja. Helppoutta arvostan ihonkin hoidossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppoutta arvostan minäkin! Liian monimutkaiset jutut jäävät tekemättä.

   Poista
 4. Ei ole tuttu sarja minulle. Ei mikään ihmekään sillä ihonhoitoni on samaa luokkaa sinun kanssasi eli olematonta! Pitäisi parantaa, tiedän!

  VastaaPoista
 5. Esse on aivan loistava sarja! Olenkin tutustunut heidän tuotteisiin ja ollut todella tyytyväinen.
  Probioottinen ihonhoito tuo takaisin säteilevän ja terveen ihon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Pitäisi varmasti itsellekin hankkia Esseä.

   Poista

Instagram