Viikko, jolloin en mennyt katsomaan elokuvaa lempisarjastani

maanantai 16. syyskuuta 2019

Viime viikolla istuin koris- ja säbäkatsomoissa. Lauantai meni säbää katsellen, sunnuntai korista. Enpä olisi uskonut vielä 10 vuotta sitten, että minusta voi tulla tällainen penkkiurheilija. Vieläkin urheilun seuraaminen rajoittuu lasten peleihin. Minun oli kyllä tarkoitus käydä kävelyllä pelien välissä, mutta sade esti kävelyn. Onneksi pääsen metsään ja ulos hoitolasten kanssa. Lapset löysivät tuon hienon sienen, josta otin kuvan.


Kävin hoitolasten ja oman nuorimman kanssa katsomassa Katti Matikaisen Kirjamyllyn. Olipa hauska kokemus. Minä en ole tainnut katsoa koskaan yhtään jaksoa Katti Matikaista televisiosta. Oli jo korkea aika tutustua Katti Matikaiseen ja Nakkirakkiin. En muuten edes tiennyt tuon koiran olemassa olosta.


Tänä vuonna tytöt täyttivät 9- ja 6-vuotta. Meillä on jo pitkään ollut tuo numeropallo odottamassa valokuvien ottoa. Lauantai-iltana keksin viedä tytöt rantaan kuvattavaksi. Oli jo hieman liian pimeää. Kuvauksia piti jatkaa myöhemmin valoisassa, mutta pallo hajosi saumasta.


Mieheni matkusti eilen Kiinaan työmatkalle. Siellä on kuulemma 30 astetta. Täällä meillä kaiveltiin jo pipoja ja sormikkaita esiin.


Mukavaa uutta viikkoa! 


12 kommenttia

 1. Me taidettiin kerran ihan vahingossa törmätä tuohon Nakkirakkiin :D

  VastaaPoista
 2. Näin kerran jokin jakson Kattimatikaista, jossa tuo Nakkikoira vieraili :)
  Ollappa lämmintä, edes se +18 astetta.
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Minna <3

  VastaaPoista
 3. Mun isot lapset katsoivat Katti Matikaista ja Nakkirakkia❤

  VastaaPoista
 4. WHAT. Mä en ole ikinä kuullutkaan Katti Matikaisesta ja Nakkirakista ja teen töitä lasten parissa. Nyt täytyy tutustua, heh :D

  VastaaPoista
 5. Nyt tuli minulle ihan vieraita sarjoja! Ehkäpä ne eivät ole ajankohtaisia vielä ;) Katsotaan sitten kun, meidän Elli kasvaa niin mummikin on kartalla näiden sarjojen kanssa <3

  Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulet vielä kuulemaan Ellin lempisarjoista. <3

   Poista
 6. Joskus esikoisen kanssa kävimme katsomassa Katti Matikaista kirjastossa :D Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista

Instagram