Hotelli Verso - Ihanaa rauhaa ja lähiruokaa Jyväskylän keskustassa

maanantai 27. toukokuuta 2019
*Kaupallinen yhteistyö

11-vuotiaalla pojallamme oli äitienpäiväviikonloppuna koripalloturnaus Jyväskylässä. Seuraavana viikonloppuna hän oli lähdössä yksin neljän päivän turnausmatkalle Tallinnaan. En halunnut lähettää poikaa niin moneksi päiväksi "yksin" maailmalle, joten päätin lähteä mukaan Jyväskylään. Olisihan se ollut kiva lähteä Tallinnaankin, mutta Jyväskylän reissun takia minun ei tarvinnut olla pois töistä. 

Joukkueen pojat ja valmentajat majoittuivat koululla eli nukkuivat patjoilla luokkahuoneen lattialla. Se ei kuulostanut houkuttelevalta. Niinpä googlailin Jyväskylän hotelleja. Onneksi tulin kysyneeksi, missä joukkueenjohtajat yöpyvät. He olivat valinneet Hotelli Verson. Kauaa minun ei tarvinnut tutkia hotelli Verson sivuja, kun olin päättänyt oman majoituspaikkani. Vai miltä kuulostaa sijainti kävelykadulla, lähiruoka, oman leipurin leipoma tuore leipä sekä viihtyisät ja rauhalliset huoneet? 

Yövyin Hotelli Verson Superior-huoneessaHotelli Verso on yrittäjä Ari Pärnäsen ja Katriina Pilppulan hotelliketjuihin kuulumaton hotelli. Hotelli suosii paikallisten pientuottajien- ja yrittäjien tuotteita, henkilökunta on ammattitaitoista ja panostaa hyvään palveluun. Sen huomasin jo ensimmäisenä iltana hotelliin kirjautuessa. Ihanasta aamiaisesta sain nauttia kahtena aamuna. Yrittäjä pariskunnalla on Jyväskylässä myös Boutique Hotelli Yöpuu sekä ravintola Pölläwaari.
Hotellin suomalainen aamiainen oli ihana! Minä söin tuorepuuroa, tuoreita leipiä, lohta, vihanneksia ja juustoja. Poikkeuksellisesti söin myös makeita herkkuja. Ne eivät yleensä aamusta maistu. Tällä kertaa en voinut vastustaa pullaa ja juustokakkua ja pitihän äitienpäivänä täytekakkua ottaa. Tarjolla oli muutamaa erilaista irtoteetä näppärästi valmiiksi teesiivilöissä. Omenamehu oli niin hyvää! Se oli muistaakseni Ahvenanmaalta. Versoon voi tulla myös pelkästään aamiaiselle. Hotelli suosittelee pöytävarausta viikonloppuisin ja silloin, jos kyseessä on suurempi seurue.
Kokilta olisi voinut tilata oman maun mukaisen munakkaan
Minulla oli sen verran tiivis ohjelma koripallon merkeissä, että hotellissa kävin vain nukkumassa. Olikin ihana nukkua pitkien päivien jälkeen hotellin pehmeässä sängyssä. Mistään en kuullut ääniä. Äitienpäivä aamuna ehdin sentään ottaa pienen rentouttavan kylvyn ennen aamiasta.

Minä söin hotellilla vain aamupalat. Verso baari ja keittiö jäi tällä kertaa testaamatta. Hotelli Verso tarjosi ihanaa pientä luksusta turnausreissuun. Ihania hetkiä arjen yläpuolella.


Majoituksesta saatu pieni alennus näkyvyyttä vastaan.Milloin sinä olet viimeksi yöpynyt hotellissa? 

Mikä on lempihotellisi? 

12 kommenttia

 1. Lempihotellia ei ole ehtinyt vielä löytyä, koska sen verran harvoin hotellissa tullut yövyttyä.. Hotelli Presidentissä ehkä useimmin ja se kyllä on ollut oikein toimiva tapaus :)

  VastaaPoista
 2. Verso on kyllä upea! Ja aamupala on paras, mitä olen aikoihin syönyt! Lämmöllä suosittelen Jyväskylään saapuville keskustan sykkeessä sijaistsevaa Versoa :)

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen hotelli :)
  Itse kävin juuri testaamassa Sokos Wiklundin uuden hotellin ja oli kyllä niin ihanaa ja luksusta syödä ja nukkua hotellissa - vaikka ei omaa sänkyä voita mikään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma sänky on kyllä kieltämättä paras. Verson aamiainen taas oli paras aamiainen mitä olen vuosiin hotelleissa syönyt.

   Poista
 4. Ihana tuo huone! Meillä on ystävän kanssa toiveissa päästä kesälomalla viettämään yksi yö hotellissa ja aamusta nauttia ihana hotellin aamiainen. Tämä hotelli taisi olla yksi, jota katsoimme "sillä silmällä".
  Ihanaa viikkoa sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa kivalta sinun ja ystäväsi suunnitelmat! Huone oli ihana ja aamiainen oli parasta!
   Kivaa viikkoa!

   Poista
 5. Vaikuttaa kivalta hotellilta! Oma lempihotelli, hmm. Niitä on monta. Sanotaan nyt vaikka Puente Romano Espanjan Marbellassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotelli Espanjan auringossa ei kuulosta ollenkaan huonolta.

   Poista
 6. Kiitos tästä vinkistä! :) ajatuksena mahdollisesti kesällä poiketa tuolla seudulla niin tämä voisi olla hyvä majoitusvaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä voin kyllä aidosti suositella. Itse mietin yöpymistä miehen kanssa Yöpuu-hotellissa. Olisi vielä hienompi hotelli.

   Poista

Instagram