Lapin tunnelmaa keskellä Helsinkiä

sunnuntai 7. huhtikuuta 2019
Osallistuin eilen Otavamedian blogipäivään, joka järjestettiin tammikuussa Bulevardille avatussa Lapland hotels Bulevardissa. Hotelli sijaitsee Olympiavuonna 1952 rakennetussa talossa, jota remontoitiin kahden vuoden ajan hotelliksi.Tänä vuonna Kaksplus verkostosta on lopettanut moni tuttu bloggaaja ja monta uutta minulle vielä tuntematonta blogia on liittynyt verkostoon. Whatsapp-ryhmästämme selvisi, että samassa junassa matkasi Ihan mamina-blogin Niina. Vaihdoimme tuntomerkit Whatsappissa, tunnistimme toisemme rautatieasemalla ja suunnistimme kahden navigaattorin avulla hotellille. Rautatieasemalta kävelee hotellille noin 10 minuuttia. Matka ei ole monimutkainen, mutta kaikilla ihmisillä ei ole kovin kummoinen suuntavaisto. Alla olevassa kuvassa esikoistaan odottava Niina kuvaa hotellihuonetta.

Tuttujakin bloggaajia oli mukana. Muun muassa Nyt heti-blogin Maria. Hotellissa meidät jaettiin ryhmiin. Minun ryhmäni lähti ensimmäisenä hotellikierrokselle.  Jokainen huone oli hieman erilainen ja erikokoinen. Monesta huoneesta löytyy oma sauna. Kylpyammeitakin oli. Hotellissa on yhteensä yli 100 saunaa. Myös yleinen sauna ja kuntosali löytyy. Yhteistä kaikille huoneille oli tunnelmallinen valaistus, laadukkaat sängyt, tyylikkäällä tavalla luotu Lapin tunnelma sekä Anu Pentikin taide. Jokaisesta huoneesta löytyy Anu Pentikin uniikki taideteos. Anu Pentik on itse tehnyt yli 200 teosta hotellia varten. 

Hotellin vessasta löytyi ihanan tuoksuiset käsisaippua ja käsivoide. Vessassa käynti oli ihana päättää käsien pesuun ja rasvaukseen Männyn tuoksuisilla Rento käsisaippualla ja -käsivoiteella. Näissäkin näkyy hotellin viimeistelty tyyli. Pullojen etiketit on hotellille suunnitellut.

Esittelykierroksen jälkeen pääsimme maistelemaan Lapin makuja coctail-palojen muodossa. Ne veivätkin kielen mennessään. Vai miltä kuulostaa kuusenkerkkäfruitie, kangasrousku ja kaskinauris, poro, lohi tai hilla ja suolakaramelli. Kaikki ainakin maistui taivaalliselta!


Sviitistä löytyi kattoterassi, josta pääsee ihailemaan kaupunkimaisemaa. Muidenkin huoneiden ikkunoista oli kaunis kaupunkinäkymä ja ranskalaisiaparvekkeitakin joistain huoneista löytyy.Mitä päivästä sitten jäi mieleen sen lisäksi, että puhelin täyttyi hotellikuvista ja haluan ehdottomasti miehen kanssa hotellilomalle. Hotelliesittelyn lisäksi meille oli puhumassa Instagramiin liittyvistä asioista Saana Sillanpää Sugar Helsingiltä eli kestäviin ja ekologisiin arvoihin keskittyvältä pr-toimistolta. Vaikuttajamarkkinoinnista yrityksen näkökulmasta oli puhumassa Mat Smartilta Michaela Böckelman. Lopuksi vielä kuulimme Zero Pointin-kompressiovaatteista ja yksi onnellinen meistä voitti sellaiset itselleen.

Minä sain lisäksi sisustusinspiraation. Haluan saada makuuhuoneeseemme hotellitunnelmaa. Nythän sitä ei ole sisustettu oikein mitenkään. Lauantai päivän vietinkin miehen kanssa etsien meille sopivaa sängynpäätyä sekä netistä että kaupoista. Ehkä seuraavat tunnelmalliset makuuhuonekuvat täällä blogissa ovatkin meiltä kotoa. Tai sitten varaamme hotellihuoneen Lapland hotels Bulevardista. 
Milloin sinä olet viimeksi ollut hotellilomalla?

10 kommenttia

 1. Itsekin pääsin käymään tuolla hotellissa tiistaina. Ihana paikka kertakaikkiaan. Viimeksi olin hotellissa viime vuonna Tallinnan matkalla, mutta miehen ja minun yhteisestä hotellilomasta on jo 25 vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö teidän olisi jo aika mennä hotellilomalle?! Toisaalta mun ja miehen piti mennä muutama viikko sitten hotelliin yöksi, mutta tultiinkin kotiin. Lapset eivät olleet kotona. Mikä ihana hiljaisuus!

   Poista
 2. Upean oloinen paikka. En ollut tiennytkään tälläisestä hotellista joten kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä kauniilta, varmasti ollut kiva kokemus :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava hotelli! Haluan hotellilomalle! :D

  VastaaPoista

Instagram