Elokuu 2018

perjantai 7. syyskuuta 2018

Elokuun alussa palasimme 10 päivän Pärnun ja Riikan matkalta.
Lapsilla alkoi koulu. Tänä vuonna. Meillä on kakkos-, vitos- ja kutosluokkalainen.
Arjen alkamisen huomaa kännykästä. Valokuvia on tullut otettua paljon vähemmän kuin kesällä.
Arnoldsilla ja Bus Burgerissa on käyty herkuttelemassa. Maisemia kävin katsomassa äitini ja tyttöjen kanssa Luhdan tornin lounasravintolan terassilta.
Meidän pihassa juhlittiin perinteiset kadun pihajuhlat. Ne on järjestetty yhtäjaksoisesti jo yli 30. vuonna.
Pääsimme miehen kanssa kahdestaankin juhliin. Miehen kaveri valittiin Radio Voiman Kesätähti-kilpailun voittajaksi. Palkinnoksi hän sai bileet 100 hengelle. Oli ruokaa, juomaa ja musiikkia.
Esikoisemme oli elokuun viimeisen viikon leirikoulussa Kolilla. Me seurasimme viikon kulkua whatsappin kautta. Mukana olleet vanhemmat lähettivät kuvia ja videoita. Lapsilta puhelimet kerättiin heti matkan alussa ja palautettiin tuntia ennen kotiin saapumista. Mahtavalta vaikutti leirikoulu!
Elokuussa olen osallistunut facebookissa raivausrientoihin. Siitä kirjoitinkin blogiin. Viimeisen viikon raivaukset ovat vielä tekemättä, mutta aion ne tehdä vaikka elokuu loppuikin jo.
Viime aikoina blogi on päivittynyt harvoin. Päivät täyttyvät töistä ja lasten harrastuksista. Omat hetkeni olen käyttänyt Netflixiin (Jane the Virgin), neulomiseen ja lukemiseen.

Mukavaa syyskuuta!

12 kommenttia

 1. Mahtava elokuu!
  Nuo juhlat kuulostivat tosi kivoilta!

  Hehkuvan lumoavaa syyskuuta sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuu oli mukava ja vauhdikas. Arki alkoi. Oli koulua, töitä, harrastuksia ja vielä paljon kesäisiäkin juttuja.
   Teillä vielä kesä jatkuu, niin en syksyjä vielä toivottele. :)

   Poista
 2. Ihania elokuun kuvia. Kivaa syyskuun alkua Minna <3

  VastaaPoista
 3. Voi että, leirikoulu Kolilla olisi varmasti niin ihana kokemus! Paikka on niin kaunis ja täynnä erilaisia mahdollisuuksia ulkoilla ja harrastaa! 😍 terveisin luokanope!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli onnistunut leirikoulu! Olivat ainakin käyneet Outokummussa kaivoksilla, koskenlaskussa ja valloittaneet Kolin vaaroja.

   Poista
 4. Elokuu onkin teillä ollut vauhdikas. Täällä koti-isän arjessa ei juuri mieti kuukausien vaihtumista :)

  Mukavaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa varmasti, kun ei tarvitse päivistä ja kuukausista välittää! Minut pitää kartalla juurikin nämä kuukausikollaasit.
   Mukavaa syyskuuta myös teille!

   Poista
 5. On teillä puuhaa riittänyt. Ihana palkinto tuo ruokailu. Mulle netflix on aika uusi juttu, mutta löytyihän sieltä heti parikin hyvää sarjaa, joita jäin katsomaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että puuhaa riittää aina kuukaudesta riippumatta. Netflixistä on kyllä löytynyt paljon katsottavaa. Meillä on ollut se jo vuosia.

   Poista

Instagram